Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Hitler nechutně prděl, tvrdí tajný psychologický profil

 (Autor: Archív)
Autor: Famous - 
18. února 2009
11:20

Nově objevené tajné dokumenty odhalily šokující informace o nacistickém diktátorovi Adolfu Hitlerovi. Přinášejí zprávy o jeho zdravotních potížích, stolovacích zvycích i sexuální orientaci!

Dokument připomínající psychologický profil Adolfa Hitlera je datován na květen 1945 tři dny po jeho smrti. "Toto shrnutí musí být zničeno do 48 hodin," je podle britského listu Daily Telegraph uvedeno na listině. Podle deníku se však záznam dostal do rukou anglického agenta, který jej odvezl do Británie. Tam byl dokument po více než šedesáti letech objeven při úklidu domu.

Co listiny odhalují?

Nacistického diktátora Adolfa Hitlera trápila fyziologická porucha, při níž se tvoří nadměrné množství střevních plynů. Odborně se této nadýmavosti dolního trávicího traktu říká flatulence.

Jedna z největších zrůd dvacátého století nemohla dlouho vydržet v uzavřené místnosti, a když nebylo zbytí, jako třeba v bunkru, muselo jeho prdy snášet okolí. Hitler měl podle záznamů také brutální stolovací návyky, jedl s otevřenými ústy, mlaskal a hltal.

Nově objevené tajné dokumenty nalezené v Anglii také odhalují, že si Hitler u jídla okusoval nehty a velmi nervózně jezdil ukazováčkem po svém knírku. Psychologický profil vidí v Hitlerovi pomatence, který sám uvěřil Goebbelsově uměle vytvořené propagandě, že je největším vojenským géniem všech dob. Ve vztahu k ženám prý Hitler projevoval „jisté záblesky pasivního masochismu“.

Nová fakta vyplynula z nahrávek, které přední nacistický činitel vyzradil britským agentům, zprávy se týkají právě Hitlerových každodenních rituálů a nevychovanosti či zlozvyků.

Další šokující fakta o Adolfu Hitlerovi najdete zde.

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

mouse ( 19. února 2009 18:06 )

oldedek ( 19. února 2009 11:54 )

Tak to já například prdím chutně a rád...

nyctereutes ( 18. února 2009 12:01 )

Chtěla bych vidět (co vidět, ale cítit) někoho, kdo prdí chutně... To je zase blábol dne...

Zobrazit celou diskusi