Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Romana (49): Ochrnula po nevěře s náměstkem ministra

Autor: Ondřej Čermák - 
23. srpna 2011
05:00

Náměstek ministra životního prostředí Tomáš Tesař (47, TOP 09) je obviňován, že neposkytl první pomoc své milence Romaně Dudkové ( 49) z Děčína. Z toho ho viní a je o tom přesvědčena její rodina. Ženu v hlubokém bezvědomí údajně odvezl do děčínské nemocnice, vyložil ji v čekárně, ale nepřivolal lékařský personál. „Nechtěl, aby se jejich poměr prozradil,“ tvrdí ženin manžel. Romana Dudková má po mozkové mrtvici těžké zdravotní následky, Tesař poměr přiznal, ale vinu odmítá.

„Lékaři děčínské nemocnice nalezli 22. dubna 2008 v jedné z čekáren ženu bez dokladů a v těžkém bezvědomí,“ potvrdil Blesku mluvčí nemocnice Jiří Vondra. Tou ženou byla Romana Dudková ( 49), která v té době už šest let udržovala tajný milenecký vztah s ženatým otcem tří dětí a nyní ministerským náměstkem Tomášem Tesařem.

„Jak dlouho má žena ležela v čekárně bez pomoci, už nikdo nezjistí. Kdyby se k lékařům dostala dříve, následky mohly být menší,“ je přesvědčen Alexander Dudek (58). Podle něj ji do čekárny odvezl právě Tesař. „Mám na to i svědky a klidně půjdu i před soud. Například kabelku a doklady mé manželky pak odevzdal naší známé. Jak jinak by k nim přišel?“

Romana Dudková je ochrnutá na polovinu těla, mozková mrtvice se bohužel podepsala i na jejím intelektu. Na život před mrtvicí si skoro vůbec nepamatuje. „Spolu s rodinou se teď o ni starám. O její nevěře jsem vůbec nevěděl, na všechno jsem přišel až po té nehodě. Ale nerozvedu se ani ji nedám do ústavu, svědomí mi to nedovolí. Jen chci všem říct, jaký bezcharakterní člověk může dělat náměstka ministra,“ dodal Dudek.Tomáš Tesař Blesku svůj šest let utajovaný milenecký vztah přiznal, obvinění z neposkytnutí první pomoci ale odmítá. „I mě ta událost zasáhla, ale takto se to vůbec nestalo, není to pravda. Pan Dudek mě chce zničit, pomstít se za můj vztah s jeho ženou,“ řekl Tesař Blesku.

xixixix ( 29. srpna 2011 15:18 )

K tomuto případu se mohu vyjadřit pouze tak že "ublížená" rodina konkrétně pan Dudek a jeho sin Lexa sou bezcharakterní osoby ! a ne Pan náměstek, ktomu jsou velci srabove Dobře se znám s Tomášem Tesařem mladšim , syn pana náměstka a vím že v zimě tohoto roku když se vracel domu tak Pan dudek na něj měl plnou hubu kecu a když se syn naštval a vyběhl po něm tak se pan Dudek schoval a počkal si až příjde jeho syneček Lexa a pudou na něj ve dvou .. Takže 50ti letý děda a asi 25ti lety syn Lexa zmlátili ve dvou tehdy 18ti leteho kluka!!! A vy budete říkat že je tu někdo bezcharakterní ? Pote co se dobelhal Tesař mladší domu a matka ho viděla samozdřejmě ji zajimalo co se stalo a tak žašla za panem Dudkem .. Ten ji řekl že venčil psa a jeji syn upadl na ledu když mu nadával do dědka ... Takže víte co .. ja Vám to přeju .. Stručně řečeno na každou svini jednou dojde .. Na vás už došlo a dobře vám tak ..

12356 ( 25. srpna 2011 00:25 )

 lecram, prosim te, co to je za hloupou otazku... a kde ste bol vtedy vy? Copak se podvadejici partner taha na rande? Asi to mela posichrovane, kdyz se s tim chlapem 6 let tahala. Mne by spis zajimalo proc se dostala do bezvedomi a jak se do te nemocnice dostala, kdyz byla v hlubokem bezvedomi. A pokud jeji manzel mluvi pravdu a rika, ze Tesar pak dal jeji zname kabelku, tak je to asi pravda. ze ji dovezl do nemocnice, jeste neznamena, ze nebude obzalovan za neposkytnuti pomoci. A uprimne nevim, jestli bych dokazala se starat o sveho ochrnuteho manzela, ktery mne 6 let nasazoval parohy.

alex1 ( 24. srpna 2011 17:48 )

Shrnu stručně: lecram- doma,stalo se to večer sherit- pokud se někomu chcete pomstít,dáte ho do ústavu,nikdo ji netyranizuje. soraya- vás je mi líto,jste zlý člověk.přijdte se podívat. starám se o ni 3,5 roku doktoři řekli,že se nám podařil zázrak. illis- vám děkuji. jarda13-až tedˇproto,že jde do vlády a špatných charakterů je tam již dost.Nežaluji ho. 1912- předpokládám,že je to rok narození,jste již mimo realitu mé jméno znáte,představte se nebo mluvíte jen ukrytý?je ve vás příliš mnoho komplexů. Jinak vám všem chci říct,že jsem ji do ústavu dát chtěl,ale nějak to nedokážu.Na její život se zeptejte pečovatelek.myslím,že málo nemocných má takovou péči.Dost se směje,má dobrou náladu.určitě ji můžete vidět. 7 let ji miloval a tak ji to i psal.odkopnul ji již při onemocnění.ten den měli rande,proto ji tam odhodil.Překvapuje mne,kolik z vás je zlých.alex

tyrkys ( 24. srpna 2011 16:20 )

Souhlas, nebyla první ani poslední, která zahýbala. A takový strašný trest za to, co jiným prochází dnes a denně.

e.44 ( 23. srpna 2011 23:22 )

No k navážení do manžela bych důvod neviděla. No ne že by tam zaručeně žádný důvod nemohl být, ale rozhodně být nemusí. Do toho člověk jenom z toho článku až zas tak nevidí. Ale Tesařovi bych nevěřila ani slovo. Je sice hezký, že tvrdí, že to tak nebylo, ale kdyby to tak nebylo, neměl by problém ze sebe vysoukat jak to bylo.

Zobrazit celou diskusi