Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Soutěž BLESKovka 'nadělila' první Octavii!

Autor: Zpravodajové Blesku - 
16. prosince 2008
06:32

Takhle vypadá radost! První kolo soutěže BLESKovka má svého vítěze! Jiří Čada (42) z Lipníku nad Bečvou odjel v nové Škodě Octavia. Zasloužil si ji! Poctivě hrál soutěž, zodpověděl složitou otázku a porazil dva finalisty!

Jak se propracoval k autu? Hrál s deníkem soutěž BLESKovka! A na konci prvního kola poslal odpověď na otázku "Kolik výtisků běžného vydání deníku Blesk váží stejně jako nová Škoda Octavia, ve které sedí Česká Miss 2007 Lucie Hadašová?" Bylo to 1310 kilo! Stejně jako nová škodovka se sličnou misskou uvnitř váží přesně 20 154 výtisků Blesku!

Správnou odpověď napsali hned tři soutěžící. Došlo k rozstřelu formou vědomostního kvízu na téma Švýcarsko. A právě Jiří Čada byl nejlepší. Řidič z povolání proto si mohl včera v autosalonu Jarov převzít klíčky od nové Škody Octavia! "Moc děkuju! Budu zkoušet své štěstí i v dalších soutěžích Blesku," tvrdil šťastný výherce.


Pan Jiří Čada poprvé za volantem svého nového vozu Pan Jiří Čada poprvé za volantem svého nového vozu | David Malík

Výherce: Jede nádherně...

Hlavní cenu 1. kola bleskové soutěže o miliony - nádhernou novou Škodu Octavia - vyhrál šofér z povolání Jiří Čada (42) z Lipníku nad Bečvou. Přesně uhádl, že tohle auto plus sličná miss Lucie Hadašová váží stejně jako 20 154 výtisků Blesku.

Jaké to je mít staré auto a najednou vyhrát fungl novou škodovku?

"Jsem přímo nadšený. V životě jsem nikdy tak velkou výhru nezískal. Sázím léta sportku, ale když něco vyhraju, tak je to stovka, nejvýš pět set. Jo, abych nelhal. V Blesku jsem před 15 lety vyhrál v soutěži tisícovku."

Kdy bude zkušební jízda?

"Ta už byla, když jsem si to autíčko vezl domů. K nám do Lipníka nad Bečvou je to skoro 300 kilometrů. Jelo to nádherně."

Budete hrát Bleskovku i příště?

"Určitě. Kdo nehraje, nevyhraje, že!?"


'BLESKovka' má svého prvního výherce