Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Poslední chvíle před masakrem v Brodě: Vrah zaparkoval a zaplatil! Chtěl se pak vrátit domů?

Autor: Pavel Schuster - 
5. března 2015
06:40

Měl vrah Zdeněk K. (63), který minulé úterý postřílel v restauraci Družba 8 lidí, jiný plán než pak spáchat sebevraždu? Nové informace to nevylučují. Za oknem svého auta totiž měl parkovací lístek. Chtěl se snad po běsnění v klidu vrátit domů?

Na celý případ je sice uvalené přísné informační embargo, přesto se Blesku podařilo vypátrat důležité informace! Uherský Brod začali včera obcházet kriminalisté s deskami a začali se vyptávat místních hospodských!

Na listu papíru je poslední známá fotografie vraha Zdeňka K., zřejmě z občanského či zbrojního průkazu, časový sled událostí a hlavně parkovací lístek, jehož platnost končila v úterý v 14:40! Tedy tři hodiny poté, co vyvraždil půlku hospody!

Kdo ví, jaký plán se mu v hlavě odehrával. Možná se po běsnění chtěl normálně vrátit domů, jako by se nic nestalo. Možná i proto zavolal do televize a ohlásil, že bude střílet v Domu kultury na Mariánském náměstí, které je ale od Družby vzdálené pár kilometrů. Třeba tím policisty, kteří mu nakonec zkřížili cestu, chtěl svést ze stopy a v klidu odjet za manželkou. Když se ale ocitl v obklíčení, nakonec jednu kulku poslal do své hlavy.

Vraha včera spálili

Pohřeb vraha se nekonal. Rodina si to nepřála. S otcem, zetěm a bratrem se rozloučili v kruhu rodinném bez přítomnosti jakékoliv veřejnosti. „Je to pohřeb bezobřadný,“ potvrdil Blesku důvěryhodný zdroj z vrahova okolí, který si nepřál být jmenován. Jeho tělo včera podle informací Blesku spálili v krematoriu ve Zlíně. Kam urnu rodina uloží, zatím jasné není.

oldnavy ( 5. března 2015 12:34 )

Pokud vrah parkoval před kulturním domem a zaplatil 20kc za parkoviště(listek se kupuje v automatu) tak mu lístek platil 3 hodiny-to značí,že parkovací lístek si koupil v 11.40 a platil mu co 14.40.

ninga ( 5. března 2015 09:18 )

taky těsně minul železniční trať. škoda, že na šipku pod lokomotivu neměl dost odvahy

zauber ( 5. března 2015 08:20 )

Zd. Kovář nejprve údajně bydlel kousek od později vystřílené restaurace. Byl údajně viděn jak si tipuje místní restaurace a proto šel i kolem školky. Ta školka tam musí být napsaná, aby čtenáře hodně zamrazilo i napadlo, že mohl klidně střílet ve školce namísto v hospodě. Takže už víme, že pachatel to měl do restaurace kousek a jen čirou náhodou nezastřelil starostu v jiné hospodě a jen zázrakem nestřílel ve školce. Přesto, aby jeho počínání bylo více americké až rafinované a navíc nebyla to žádná socka. Zaběhl si domů pro auto, zřejmě aby nemusel nosit dvě pisole jen tak v igelitce jako nějaký bezďák. Předplatil si parkování na víc hodin, snad aby dal městu naposledy vydělat. Teda městu i Blesku.

jarofenin ( 5. března 2015 07:53 )

přijel na parkoviště a pak šel pěšky kolem školky a jiných hospod a bla bla bla...

jarofenin ( 5. března 2015 07:53 )

přijel na parkoviště a pak šel pěšky kolem školky a jiných hospod a bla bla bla...

Zobrazit celou diskusi