Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Štamgast z restaurace: Vrah mi dvakrát prostřelil bundu

Autor: ljš, jn - 
2. března 2015
12:48

Sám se zachránil v poslední chvíli, ale v krvavém masakru přišel o kamaráda. Štamgastovi, který chodil do restaurace Družba téměř každý den, prostřelil šílený masový vrah Zdeněk K. (†63) dvakrát bundu, jeho naštěstí nezranil...

Když začal Zdeněk K. střílet, seděl k němu host, který si přál zůstat v anonymitě, zády. „Byl to okamžik, hned jsem začal utíkat,“ řekl deníku Aha!. Na místě nechal všechny osobní věci. Ty mu policie vrátila až později. Mimo jiné také bundu, kterou měl přehozenou přes židli. „Byla dvakrát prostřelená,“ řekl zděšený muž.

Společně s dalšími pěti kamarády, kteří chodili do Družby debatovat o sázkách, se mu podařilo utéct přes nekuřáckou jídelnu a kuchyň, z níž se zadním vchodem dostali ven do bezpečí. Jednomu z jeho kamarádů, Václavu Jančaříkovi (†63), se ale bohužel uniknout nepodařilo.

„Doslova jsem utekl hrobníkovi z lopaty. Brzo mi bude šedesát a málem jsem se toho nedožil,“ řekl invalidní důchodce. Je si přitom jistý, že kdyby útočník přišel dřív, bylo obětí ještě mnohem víc. „Tři čtvrtě hodiny předtím tam bylo ještě možná i padesát hostů,“ dodal.

V pondělí odpoledne čeká nejen jeho, ale celý Uherský Brod první ze série smutečních obřadů. Pohřbena bude servírka Edita, kterou Zdeněk K. popravil zřejmě jako první, když nesla jednomu z hostů polévku. Zítra se pak bude konat mše za oběti útoku.

mobius1 ( 2. března 2015 18:21 )

Honza54, ivoadler, stokl.roman a nojasne jsou neuvěřitelná hovada. Nepochopim, jak může někdo napsat takové nechutnosti. Měli jste tam sedět vy, dobytci!!!

janka174 ( 2. března 2015 15:42 )

Když takové nadržené hovado jede po dálnici co to dá a následně způsobí obrovskou dopravní nehodu se spoustou mrtvých a zraněných, tak to přejdete jako normální věc, která se sem, tam stává. Každý řidič, který usedne za volant a není při smyslech, je potencionální zabiják. Podle nedávného vyjádření jedné obhájkyně měla oběť dost času uskočit, když se na ni valilo auto řízené ožralým prominentním parchantem. No jasně, přešlo pár měsíců a už se to někdo snaží nacpat do autu. Žádná taková smrt by neměla být zapomenuta. Viník by měl nést následky a pokud zahyne, mělo by být vyrovnání s pozůstalými z jeho majetku.

tigrusenka ( 2. března 2015 15:23 )

Ty bys mohl kandidovat na druhého největšího místního debila, první je stokl voght. Vás dva, byť si myslíte, jak jste vtipní, bych odrovnala jedna dvě. Žádná škoda by nebyla, jen trochu toho vašeho smradu ze strachu.

tigrusenka ( 2. března 2015 15:20 )

Ty máš totálně oddělanej mozek a s tím se už nic udělat nedá.

ivoadler ( 2. března 2015 15:18 )

Ano, tklivé seriály miluju. A teď ten o Bartošové.

Zobrazit celou diskusi