Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Cesta vraha: Minul školku, dvě hospody, ale... Rodina naznačila motiv: Syn mu chtěl sebrat zbraně

Autor: sch, jn - 
27. února 2015
05:00

Strašné zjištění! Masový vrah Zdeněk K. (†63) mohl zabít daleko víc lidí než osm. Zabiják totiž procházel městem a vybíral si, kde zaútočí. Blesk mapoval jeho cestu.

Nejdřív měl například namířeno do podniku, kde byl na obědě starosta s kolegy. Tam ale bylo málo lidí, a tak se vydal hledat »vhodnější« podnik.

Jakmile se v kulturním domě na Mariánském náměstí otočil a podnik opustil, sešel dlouhou ulicí až ke kolejím. Jakmile je přešel, zamířil do restaurace Družba. Tam obhlédl lokál a zřejmě si řekl: Tady ano. Otočil se, došel si pro revolver a pistoli a vrátil se. A pak začal střílet...

Video Zprávy: Rozchod Kocába a Abbasové! A rodina vraha z Brodu prosila: Nedávejte mu zbrojní průkaz! - redakce Blesk TV
Video se připravuje ...

V restauraci zabil osm lidí a jednu ženu zranil. Poté obrátil zbraň proti sobě. Motivem vraždění mohla být snaha rodiny sebrat mu zbraně. Podle starosty Patrika Kunčara se o to rodina snažila opakovaně.

„Vysvětlovali, že se jedná o psychicky labilního člověka, pětadvacet let nezaměstnaného, který není ochoten pracovat, tak k čemu by potřeboval zbrojní pas. Navíc despoticky týral svoji manželku, zakazoval jí například televizi i mobilní telefon. Cítili se jako rodina ohroženi,“ řekl starosta.

Masový vrah Zděněk K. hledal cíl pro svůj masakr po celém městě, než se rozhodl pro restauraci Družba. Masový vrah Zděněk K. hledal cíl pro svůj masakr po celém městě, než se rozhodl pro restauraci Družba. | Blesk

Takhle se odehrál masakr v Uherském Brodě. Takhle se odehrál masakr v Uherském Brodě. | Infografika Blesk

winklos ( 1. března 2015 19:54 )

Prosím Vás, vy všichni co to svádí té na situaci ve statě jste vůbec normální? A co ty masové vraždy před rokem 1989? Bylo jich málo? Akorát se o tom nemelo psát a dnes ti různí primitivove to zneužívají proti státu. Ze Vám není hanba, protoze jak řekl i ministr, tomu se neda zabránit. Tak se uklidnete.

taktone ( 27. února 2015 19:54 )

Jste vy normální? Dejte si obklad na hlavu! Můj manžel podepsal smlouvu na šachtě a dostali jsme zadarmo nový byt 3+1 družstevní a to hned, voda nám tekla elektřinu nikdo nevypínal a maso i normální potraviny byly k dostání běžně bez problémů a pojem bezdomovec to jme ani neznali . A dneska Bohužel platí to co píšete, fabriky jsou rozkradené, rozbité, rozdané a zničené, lidé jsou žebráci bez práce A už jste byl určitě na mnoha dovolených i po exotických zemích pokud ovšem máte na to peníze blábolo.

tgbg ( 27. února 2015 18:41 )

Masový vrah-komunistický pravdoláskař. Tomuto hnusnému komunistickému vrahu se stýskalo po obrovském komunistickém koncentráku z dob před r. 1989. Obrovský komunistický koncentrák ČSSR: kde každý měl práci, ale peníze nestačily ani na jídlo, které bylo odporné kvality a stejně nebylo k dostání, kde se na byt čekalo 15 roků, kde zdravotnictví bylo na úrovni středověku, kde mladí mužové museli posluhovat komunistickým imbecilům 2 roky na vojně, kde nebylo nic k dostání a tak se podplácelo a šmelilo o sto šest, kde se roztahovali ruští okupanti, kteří zde vraždili a kradli co se dalo, kde se denně vypínal el. proud, protože prostě nešel, kde často netekla voda, kde se stály fronty na úplně všechno, kde nebylo maso vůbec k dostání, kde komunisti vraždili a odsuzovali k trestu smrti každého, kdo se jim znelíbil, kde byli na hranicích vražděni lidé kteří z tohoto koncentráku chtěli odejít, kde se nedalo odjet na dovolenou do jiné země aniž by to komunističtí darebáci schválili, kde byli lidi záměrně zavíráni do komunistických kriminálů jako levná pracovní síla, kde byli pro komunistickou elitu Tuzexy, kde se platilo valutami(penězi ze západu!!!!!), kde si komunisti kradli jak chtěli až tento komunistický koncentrák zcela rozkradli a dovedli do naprosté bídy a krachu.

tgbb ( 27. února 2015 15:29 )

jsou to šibalové ti komouši, hospodařili záměrně bez dluhů bez nezaměstnanosti a bez bezdomovectví, bez rozbití československa, zajistili všem občanům práci a důstojný život , ale už je to v pohodě ,už se máme dobře ,země je rozkradená,zadlužená,vše je v rukou zločinců zlodějů a cizího kapitálu , okupujeme státy na druhém konci světa, nezaměstnanost, otrokářství, bezdomovectví, chudoba, lichvářství

tgbb ( 27. února 2015 14:58 )

a to vše způsobil tento zrůdný zločinný režim tím ,že milionům lidí ukradl práci a klidný život pučem teroristů 1989

Zobrazit celou diskusi