Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Ministr Chovanec: Starosta byl upovídaný, terorista by jásal!

Autor: shp - 
25. února 2015
09:56

Ministr vnitra Milan Chovanec si po masakru v Uherském Brodě rozhodně nebere servítky. Tvrdě se opřel do starosty Patrika Kunčara kvůli jeho upovídanosti. Na Twitteru napsal, že profesionální terorista by z něj měl radost.

Jedním z rizik včerejšího policejního zásahu byla upovídanost pana starosty. Profesionální terorista by nad takovým online zdrojem zaplesal,“ napsal Chovanec na svůj Twitter den po masakru.

Evidentně mu vadily starostovy projevy v médiích. Kunčar sdílně mluvil na místě masakru, kde zemřelo celkem 9 lidí. Mluvil samozřejmě i s Blesk.cz.

Starosta si naopak stěžuje na policii. Neměl dostatek informací. "Jediné, co jsem dělal, bylo zajišťování informací pro veřejnost. Nikdo jiný to totiž nedělal," řekl Blesk.cz s tím, že se na něj obraceli obyvatelé obce. První oficiální informace prý dostal až kolem druhé hodiny.

Já, za poslední 4,5 roku, co jsem tu starostou, nemám indicie o tom, že by se jednalo o problémový pár,“ prohlásil Kunčar. „Nikde v policejních svodkách jsem neviděl jméno těchto lidí,“ dodal.

Jaká konkrétní slova Kunčara Chovance rozhněvala však není jasné. Teď je ale doba vhodnější na vyšetřování a truchlení, než na obviňování.

Video Starosta Uherského Brodu nevěděl o problémovém manželském páru - Etienne Bláha, Jan Jedlička
Video se připravuje ...

versutus ( 25. února 2015 20:49 )

oprava: ministra VNITRA samozřejmě

versutus ( 25. února 2015 20:46 )

Chovanče, fakt, že takové socanské nenažrané hovado, jako jsi ty, může dělat ministra financí, bohužel svědčí o velkém politickém, kulturním a morálním úpadku tohoto státu.

adeso. ( 25. února 2015 17:51 )

To se zeptej jich

rucnikvolamydlo ( 25. února 2015 16:48 )

"Jedním z rizik včerejšího policejního zásahu byla upovídanost pana starosty. Profesionální terorista by nad takovým online zdrojem zaplesal." Pane Chovanče, tím policejním zásahem myslíte počítání mrtvých? Profesionální terorista by hlavně zaplesal nad tím, že zásahovka přijela až po dvou hodinách.

bersimalinecka ( 25. února 2015 16:39 )

Zobrazit celou diskusi