Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Feťák (†29) pokousal policistu: Pak zkolaboval a zemřel

Ilustrační foto
Ilustrační foto  (Autor: profimedia.cz)
Autor: Pavel Ryšlink - 
18. července 2012
19:35

Po sousedské potyčce se urputně bránil policejnímu zákroku zfetovaný muž (†29) z Loučné na Šumpersku. Poté co však jednoho z policistů pokousal, zkolaboval a zemřel.

Zdrogovaný chlapík napadl v neděli v noci v bytě v Loučné o rok staršího muže. Incident slyšeli sousedé, kteří napadenému přispěchali na pomoc, agresora na společné chodbě zpacifikovali, povalili na zem a drželi až do příjezdu policie.

Přítomnost policistů narkomana opět vydráždila. Vrhl se na ně a jednoho pokousal. Teprve potom se policistům podařilo nasadit mu pouta. Muž sice během zákroku komunikoval, náhle však ztratil vědomí a zhroutil se bezvládně na zem. Ani přivolaným záchranářům se ho už nepodařilo vzkřísit.

„Nařízená soudní pitva vyloučila, že by muž zemřel kvůli fyzickému útoku. Naopak potvrdila, že příčinou úmrtí bylo selhání srdce v souvislosti s užitím psychotropních látek,“ uvedl policejní mluvčí Josef Bednařík.

Pokousaný policista musel být ošetřen, jeho zranění však nejsou vážná. Prožívá však chvíle nejistoty, kdy musí čekat na výsledky zdravotních rozborů, zda kousající útočník netrpěl nějakým infekčním onemocněním.

bejsbolman ( 6. října 2012 13:08 )

je velice správné že chcípl.

cvanhak ( 19. července 2012 07:56 )

Koupelová sůl z USA,asi?

maximillian ( 18. července 2012 22:54 )

Tento clanek at si precte psycho-narkoman transsexual Agat Hanych !

londynskypes ( 18. července 2012 20:42 )

decathlon

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání