Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Šokující foto mrtvého kickboxera (†33): Vrazi tělo hodili do příkopu

Úspěšného sportovce zbaběle ubili tři muži k smrti a jeho tělo hodili do příkopu
Úspěšného sportovce zbaběle ubili tři muži k smrti a jeho tělo hodili do příkopu  (Autor: Nový Čas)
Autor: Čas.sk, Ondřej Ježek - 
11. dubna 2012
12:19

Slovenský reprezentant, který to dotáhl až na vicemistra světa v kickboxu, je mrtvý. Přesila třech mužů ubila Ladislava Tótha (†33) k smrti. Jak dokazuje šokující fotografie, po zbabělém útoku hodili vrazi jeho tělo do příkopu.

Policie se dosud k případu nechtěla vyjadřovat. Až nyní prolomila mlčení. Vyšetřovatelé obvinili tři muže, Elemíra (23), Patrika (27) a Jána (29) z obce Turňa nad Bodovou u Košic ze zabití a výtržnictví.

Vrazi hodili tělo do příkopu

Obvinění muži podle policie napadli v neděli ve 3 hodiny 50 minut Ladislava Tótha před budovou diskotéky. Bili ho pěstmi do hlavy. Když upadl na zem, kopali ho do celého těla. Způsobili mu zranění, kterým téměř okamžitě podlehl. Jeho tělo pak zřejmě odtáhli do auta a vyhodili do příkopu.

V případě dokázání viny, hrozí obviněným mužům 7 až 10 let za mřížemi. „Vyšetřování tohoto případu nadále pokračuje,“ řekla serveru čas.sk košická krajská policejní mluvčí Jana Mésarová.

Bratr zavražděného kickboxera: Mám výčitky!

Na diskotéku šel i kickboxerův bratr Štefan. I jeho na místě zbili. I tak si vyčítá, že svému bratrovi nedokázal pomoct. „Je mi hrozně těžko u srdce. Bratra mám stále před očima. Měl spoustu sportovních plánu. Chtěl se věnovat mládeži, připravoval kickboxerský galavečer,“ říká starší bratr Štefan.

jtabp ( 13. dubna 2012 22:27 )

Teď si jenom ukázal kdo dům vlastní, o legálnosti jejich pobytu v tom katastru nic nenajdeš. Přemýšlíš vůbec když něco napíšeš nebo z tebe pouze padají takový perly?

jimmy7055 ( 11. dubna 2012 22:14 )

naopak -to tebe čosi obmedzuje pochopenie napísaného : celý tento systém bol založený "pravdoláskarom",kráľom lží a amnestií a vyznávačom humanitárnych bombardoovaní vašku havlovic ..

jimmy7055 ( 11. dubna 2012 22:07 )

aj o tom bude zhromaždenie a protest 21.dubna na václaváku !dosť bolo experimentov,dosť bolo zlodejov,dosť bolo neprávosti !!

jimmy7055 ( 11. dubna 2012 22:04 )

genetické násilie neexistuje ...skôr sociopatické predpoklady ...darwinova teória ani po 120rokoch nie je doposiaľ v ničom potvrdená ...premýšľaš vôbec alebo len prepisuješ prečítané ?

jimmy7055 ( 11. dubna 2012 21:52 )

máš so sebou ťažký život ...

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání