Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Menzel: "To musí být fotomontáž"

Fotografie
 (Autor: internal)
Autor: Michaela Remešová - 
22. července 2008
05:00

Jiří Menzel (70) odmítá připustit, že by mu manželka Olga (30) nasadila parohy. Fotografie, které jsou jasným důkazem, že Menzelova žena udržuje intimní poměr s režisérem Jaroslavem Brabcem (54), označuje raději za fotomontáž.

"Za každou cenu budu bránit čest své ženy," prohlašuje Menzel.

Byl to deník Blesk, který přistihl jeho těhotnou ženu Olgu, jak se objímá a vodí za ruku s Jaroslavem Brabcem u Lipenské přehrady. A co víc, Brabec s Menzelovou dokonce strávili společnou noc v jedné z místních chatiček. Fotografie, jejichž vznik je svědecky doložitelný, jsou jednoznačné. Menzel ale nevidí a neslyší... "Snímky jsou neprůkazné. Mohly být pořízeny třeba v jiný den a jinou dobu,“ zoufale se brání pravdě Menzel. Přitom jako odborník dobře ví, že důkazy jsou příliš silné. Kdo jiný by už měl rozeznat lépe montáž od reality než oscarový režisér? Stačí pouhé mrknutí oka a Menzelovi musí pravda být jasná.

Navíc, v den pořízení inkriminovaných fotografi í Menzel v chatce s Olgou byl, a dokonce byl přítomen, když se převlékala. Později se ve stejných džínách a stejném vršku vášnivě objímala a Brabcem. Menzel ale o ostudu samozřejmě nestojí. Místo hádek svoji ženu slepě brání. Teorii s fotomontáží ale zřejmě také moc nevěří, když prohlásil: "Já jsem nic špatného neudělal. Nikomu jsem neublížil. Proč se na to ptáte mě? Bylo by příznačnější, kdybyste se zeptali pana režiséra Brabce." Milenec Menzelové, o kterém se v kuloárech říká, že je otcem jejího dítěte, má ale vysvětlení jediné: "Nebudu se vám k tomu vyjadřovat."

Více o inkriminovaných fotografiích si přečtěte zde.