Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Drsné obvinění švagra Petra K.: Věci sestry a Klárky rozprodává na internetu!

Petr už nemá podporu od rodiny Moniky. Co bude dál?
Petr už nemá podporu od rodiny Moniky. Co bude dál?  (Autor: archiv Blesku)
Autor: lvi - 
5. prosince 2013
14:31

Doutnající válka Petra K. (35) s rodinou jeho tragicky zesnulé manželky Moniky (†36) se zřejmě rozhořela naplno. Poté, co Blesk jako první informoval o sporech, které vedou rodiny o dědictví, se do hry vložil bratr Moniky Radmil se šokujícími informacemi. Petr K. podle něj rozprodává manželčiny a dceřiny věci v dražbách na internetu.

Nedávno přitom ještě rodina Moniky K. stála při Petrovi. Podle bratra Moniky Radmila za vším stojí Petrovo chování po příletu z Egypta. "Vy to nevidíte? Já, bratr mé sestřičky Moniky a strejda Klárky, nemůžu pochopit jak ten člověk dokázal přejít tuto hroznou ránu života. Ano, je mu do pláče jen když je to třeba a za zády se chová jako nic a ještě kolem sebe kope," řekl Radmil TV Nova.

"Nic mu není cizí. Petr nabízel osobní věci Moniky ještě z Egypta po internetu. To hlava nebere, normálním myšlením ne. Normální postižený otec se takhle nechová. Teď rozdává po známých Moničiny a Klárčiny oděvy, dokáže žít v bytě, kde prožíval, jak říká, krásné manželství," rozčiluje se bratr Moniky.

Jádro problému zřejmě bude právě v bytě v Karviné. Rodina Moniky se ho nechce vzdát, přestože dříve dávala od dědictví ruce pryč. "Je to logické, drtivou většinu věcí jsem zaplatil já a oni na nic nepřispěli,“ tvrdil Petr K. dříve.

Dědictví chce za zdecimovanou rodinu Moniky řešit právě její bratr Radmil. "Mám plnou moc za naši rodinu. Domluvili jsme se s Kramným, že budeme jednat pouze spolu a vynechá mé rodiče, kteří to nesou velice špatně. Matka a otec jsou od prvního momentu ve velice špatném psychickém stavu. Kramný mi odsouhlasil, že se s otcem nebudou kontaktovat, ale opak je pravdou! Kontaktuje ho a tlačí na něho, proč? O co mu jde?" položil v rozhovoru pro TV Nova Radmil řečnickou otázku.

Moničin druhý bratr nicméně o problémy, respektive o dědictví evidentně nestojí „Já žádné dědictví nechci,“ vyjádřil se stručně Radmilův bratr Martin.

Petr K. chce počkat na vyšetření případu

Podle Petra K. je ale postup rodiny Moniky v rozporu s dobrými mravy.

„Nechal jsem zastavit dědické řízení, dokud se nevyšetří smrt holek,“ vyřešil zapeklitou situaci Petr. K majetku tak nemá do uzavření případu přístup ani jedna strana! „Nemám peníze někoho vyplácet a přijde mi to nemorální,“ zmínil.

strnad86 ( 6. prosince 2013 12:23 )

Ahoj , už máte dárky na Vánoce? Portál www.AkceZ.cz Vám jako 1. v ČR vrátí peníze nejen za nákup v e-shopech, ale i za platbu pojištění či půjčku. Podívejte se!

k999 ( 6. prosince 2013 09:33 )

...nový plot?

k999 ( 6. prosince 2013 09:31 )

...jedná se o nadbytečná interpunkční znaménka, nebo stavíš plot.

paragraf ( 6. prosince 2013 01:49 )

jasně, ale už mažu

klidek.pianko ( 6. prosince 2013 01:32 )

pokud tu budou kydy, jsme v kafárně

Zobrazit celou diskusi