Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Bezohledný lyžař zabil na Slovensku mladou Češku!

Ilustrační foto. Žena zemřela po srážce s lyžařem
 (Autor: profimedia.cz)
Autor: INT, zun - 
3. března 2012
21:31

Mladá Češka v sobotu zemřela v Nízkých Tatrách na následky zranění, které jí způsobil bezholedný lyžař. Ten ženu srazil z vleku.

Šestadvacetiletá česká turistka zemřela, když ji z vleku srazil bezohledný lyžař. Muž do dívky vrazil, ta následně z vleku vyletěla a spadla do blízkého lesa.

Žena byla po nárazu na místě mrtvá. Dívka je již třetí člověk, který dnes za pobyt v Nízkých Tatrách zaplatil vlastním životem. Na sjezdovce zemřel i padesátiletý skialpinista, nepřežil pád z 300 metrů. Zatím poslední obětí třiačtyřicetiletý běžkař, ten spadl u hřebenu nad Halašovou jámou.

majkl ( 6. března 2012 08:08 )

Typl bych že ji zabil Čech. Češi sou největší prasata. Kam přijedou tam se musejí předvádět.Prostě národ ***ků však víme. Není divu že tady mají lidi vyschlej mozek když tady není moře.

mr.remy ( 5. března 2012 05:14 )

Taky rád jezdím rychle. Jenom ale tam, kde to jde a vím, že nikoho nesestřelím a mám to 100% pod kontrolou. Přecpanej svah klidně splužím!!! Když pak ale potkám blbečka, kterej mi sestřelí tříleté dítě a ještě mi přijde vynadat, co se motáme na sjezdovce....je to pro něj poměrně jistý způsob, jak na sjezdovce přijít k úrazu. Tohle ve mě evokuje podobné pocity, jako v býkovi v aréně rudý hadr před očima. Když je někdo hovado, tak je jedno, jestli sedí za volantem, nebo jedou na lyžích. Blbý je, že je trestné takového machýrka umlátit na místě.

blastr ( 4. března 2012 09:27 )

Jestli to byl polák, tak musím říct, že jsme jezdívali na Červenohorské sedlo a poláci to tam brali šusem, ale ne co uměli lyžovat, ti co byli rádi, že se na těch lyžích vůbec udrží ... vždycky jsem si říkala, ať se takovej vůl zabije o strom, než aby někoho srazil.

titanko ( 4. března 2012 05:16 )

tomik007,ty si nejaký vygumovaný,nezdá sa Ti?

titanko ( 4. března 2012 05:15 )

Ten čo jazdil ako magor,že to bol poliak,ale to je vlastne fuk,lebo to už život nikomu nevráti.

Zobrazit celou diskusi