Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Boj o levné máslo v Plzni: Důchodci vzali útokem supermarket

Video se připravuje ...
Autor: zb - 
26. ledna 2012
17:43

VIDEO: Levné máslo za 15,90 Kč způsobilo kolaps v plzeňském hypermarketu Interspar. Lidé na něj stáli nejdříve ve frontě dlouhé několik desítek metrů. Postupně se totiž doplňovalo do regálů. Když pak kostky másla konečně získali, čekala na ně opět dlouhá, nekonečná fronta tentokrát u pokladen.

Lidé, kteří sem přišli normálně nakoupit, tady neměli mezi převážně důchodci šanci. „Já chci jen brambory,“ špitla udiveně jedna z žen, která kroutila hlavou nad tím, co se v obchodě děje.

U některých důchodců se touha získat vytoužené levné máslo změnila v loveckou vášeň. S heslem: „Urvi, co můžeš“ vytáhli do boje. „Někteří z nich se rvali o kus másla. Házeli po sobě i krabicemi a sprostě nadávali. Nikdo ze zaměstnanců hypermarketu nebyl v dohledu, nechal lidi napospas, ať se zblázní a podupou,“ uvedl Blesku Petr Potužník, který ráno přišel do hypermarketu nakupovat, aniž by věděl, že tady mají levné máslo.

„Bylo připravené takové množství másla, které jindy u podobných akcí vydrží na několik dní. Tady ale byl zájem tak obrovský, že máslo určené k této akci bylo hned pryč. Museli jsme proto zlevnit i másla, u kterých měla zůstat původní cena,“ vysvětila Kateřina Goroškov Řeháková z firmy Crest Communications, a.s., která Interspar zastupuje.

babcababca ( 5. května 2012 01:16 )

řekla bych,že parazit jste nejspíše vy...protože nepohrdnete levným máslem když vám ho někdo nabídne zadarmo...ale jen si zařehtejte...

babcababca ( 5. května 2012 01:12 )

jen tak mimochodem...když přijdete k babičce na návštěvu a nabídne vám to máslo zadara tak si ho klidně vezmete...takže bych opravdu raději neurážela žádného důchodce a ani nikoho jiného..kdo si chce levněji nakoupit...proto přece chodíme do supermarketů...protože tam můžeme nakoupit levněji a samozřejmě více zboží abychom naplnili ledničku na pár dní navíc

babcababca ( 5. května 2012 01:05 )

až budete muset vyžít z pár korun důchodu,nebo zůstanete bez práce a na podpoře...tak budete možná taky ráda když si budete moci koupit levné máslo...a nebo oblečení v sekáči...vaše přezdívka vám opravdu sluší....jenom řehtáte..ale to je tak všechno...urážíte sama sebe..

argido ( 2. února 2012 13:27 )

pro liskabystrouska: to víte, to stáří... v důchodu se už nerozlišuje zda je to muž či žena.. Je to důchodce....

pepina77 ( 1. února 2012 16:37 )

Souhlasím s lamis .Líp by jsem to nenapsala.

Zobrazit celou diskusi