Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Šel si zastřílet a prostřelil si hlavu!

Ilustrační foto
Ilustrační foto  (Autor: Archív)
Autor: Jiří Čada - 
11. prosince 2011
14:57

Pro Honzu N. (†29) z Třebíče to mělo být pohodové páteční odpoledne. Chtěl si jen na sportovní střelnici v Třebíči-Poušově zastřílet. Místo toho si prostřelil hlavu!

„Neměl téměř žádné zkušenosti, dokonce prý neměl ani zbrojní průkaz. Takže tady střílel pod dozorem instruktora,“ informoval Blesk o zkušenostech mladého nešťastníka jeden ze svědků události.

K tragédii došlo v okamžiku, kdy si Honza s nabitou a odjištěnou zbraní v ruce chtěl na palební čáře upravit na hlavě protihluková sluchátka na uších. V tu chvíli vyšla rána! Tělo mladého muže se svezlo k zemi.

Přivolaní záchranáři těžce zraněného muže s prostřelenou hlavou nejprve převezli do třebíčské nemocnice. Odtud byl vrtulníkem transportován na speciální pracoviště do Brna, kde po převozu na následky zranění zemřel. „Byla nařízena soudní pitva. Na místě policisté vyšetřují příčinu tragédie. Zatím nic bližšího říci nelze,“ uvedla mluvčí třebíčských policistů Marcela Lavická.

loslos3 ( 12. prosince 2011 15:57 )

Když dělám dohled na střelnici mám z toho vždy nervy každému to několikrát zopakuješ a stejně to udělá blbost několikrát jsem už chytal zbraň.Kdo to nedělá neumí si to představit.

hofihofi ( 12. prosince 2011 05:35 )

Jinak podobna hovadinka je v jednom slovenskem valecnem filmu´o hrdinych partyzanech, jak slaveji, naliti jak stolvertky a jeden z nich vesele mlati pancrfaustem do podlahy jak vozembouchem az to zmacknul, ze to za komancu proslo.

hofihofi ( 12. prosince 2011 05:30 )

Muj znamej drzel v ruce drat pripojeny na fazi site 230V a nevedel nic lepsiho nez se jednou rukou drzet kvalitne uzemneneho uhelniku konstrukce a tim na konci oholenym dratem se podrbat, misto zmereni fazovkou, v uchu. Cerna huba a slusne modriny po padu z malych stafli vcetne slusne spaleniny v uchu. A vyfasl,prezdivku - blbák. Na stesti prezil

Slavek ( 11. prosince 2011 20:52 )

jestli nemel deti, tak je to potencionalni vyherce darwina.

lufterak ( 11. prosince 2011 20:41 )

i s nabitou bouchačkou se dá provádět spousta věcí, ale důležité je nemačkat spoušť ... Asi holt dobrý instuktoři v tom ***ákově

Zobrazit celou diskusi