Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Ženatý Petr Fejk přehodil výhybku: Noční nevěra s brunetou

Autor: Veronika Pukačová, Sandra Apostolidisová - 
10. listopadu 2011
05:00

Býval úspěšným ředitelem zoo, pak se na něj začaly valit průšvihy. Že by Petr Fejk (47) po těch v pracovním životě zažíval i nějaké v soukromí? Fotoreportéři Blesku ho totiž načapali v pizzerii s krásnou brunetkou. Po jídle si nakoupili láhve vína a skončili u ní doma... Ale pane Fejku, tohle přece není vaše manželka Martina (45)!

Kdo je tedy neznámá žena a co spolu máte? „Dělejte, co umíte a zjistěte si to,“ řekl Blesku Fejk.

Fotoreportéři Blesku přistihli bývalého ombudsmana Českých drah, který po provalení svého platu 270 tisíc měsíčně musel místo opustit, v pizzerii na pražském náměstí Bratří Synků v úterý večer. Seděl u stolu s hezkou brunetkou.

„Usmívali se na sebe, stále se chichotali a dost výmluvně se na sebe dívali,“ popsal Blesku jeden ze svědků Fejkova příjemného večera. Ale místo toho, aby šel Petr Fejk jako spořádaný manžel návrhářky Martiny Nevařilové a otec sedmnáctiletého Olivera a desetileté Adély domů, zamířil se svou společnicí pěšky do večerky. Tam si společně koupili dvě lahve vína a nějaké minerálky.

Fejk se občas ostražitě rozhlížel kolem sebe. Poté pár zamířil společně do nuselského bytu krásné neznámé. „Jsou tady spolu k vidění dost často, dnes to rozhodně není žádná výjimka,“ prozradil Blesku zdroj z okolí bydliště mladé ženy, který si nepřál být jmenován.

Kdo ale je neznámá žena? Blesk Fejka kontaktoval, ten však Blesk odbyl se slovy: „Dělejte, co umíte a zjistěte si to.“ Také jsme se zajímali o to, čím se vlastně kdysi úspěšný manažer v současnosti živí.

„Myslím, že není důvod se o tom s vámi bavit,“ řekl stroze. Jeho příkrosti se není co divit, právě Blesk totiž v červnu upozornil na Fejkův závratný plat u drah. A Fejk se musel poroučet...

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

jahodove_ticho ( 10. listopadu 2011 17:13 )

pěkná ***, dobrej vkus, snad neni ani moc drahá

jahodove_ticho ( 10. listopadu 2011 17:13 )

š*kej dál Julínka a nepruď

y1xcvbnm ( 10. listopadu 2011 15:55 )

strašně se mi zprotivil, když byl ještě v ZOO byl mi celkem sympatický

sakra ( 10. listopadu 2011 13:58 )

K prachům se snadno dostal, tak teď ještě vyměnit manželku za mladší a užívat si!!!

1paternoster ( 10. listopadu 2011 12:38 )

jj, Moja je šik

Zobrazit celou diskusi