Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Česká zlodějka v Německu: Ukradla kávu za půl milionu

Archív
Archív  (Autor: Foto Blesk)
Autor: lm - 
5. listopadu 2011
15:08

Znovu a znovu chodila šedesátiletá Olga H. do supermarketů v Německu s jediným cílem. Regál se sklenicemi kávy! I více jak deset si jich při každém loupežném nájezdu zvládla nacpat pod sukni a s kořistí nepozorovaně uprchnout. Nakonec ukradla kávu za téměř půl milionu korun!

Nepotřebovala nic víc než širokou sukni a pevné elastické legíny pod ní. Do odhalení zvládla v okolí Mnichova ukrást 2398 sklenic s toutu kávou. Cena jednoho balení je v přepočtu přibližně dvě stě korun.

Ukradené zboží pak úspěšně prodávala na vietnamských tržištích v České republice. Její jízdu utnul až detektiv v jednom ze supermarketů, když ji přistihl při činu. Škoda byla vyčíslena na více jak 19 tisíc euro, tedy okolo půl milionu korun.

Žena už byla jednou potrestána a to za pašování cigaret. Jejím motivem je údajně snaha pomoci svým drogově závislým synům.

gogo ( 5. listopadu 2011 21:57 )

Že kradla v Německu kávu, to bych ještě chápal (pro gevi, vencaperník a pod. to neznamená, že to schvaluji...), ale vůbec nechápu, že si vedla písemný záznam svých krádeží. Bez nich by totiž byla téměř nevinná...

fantik ( 5. listopadu 2011 19:26 )

A procpak mate na fotce auto rakouske policie?

Zobrazit celou diskusi