Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Advokátka Bartákovy manželky tvrdí: Manžel mi vyhrožoval smrtí!

Klára Slámová, advokátka manželky doktora Bartáka, tvrdí, že ji manžell vyhrožuje zabitím.
Klára Slámová, advokátka manželky doktora Bartáka, tvrdí, že ji manžell vyhrožuje zabitím.  (Autor: Blesk)
Autor: rvs, hoř - 
9. října 2011
20:22

Advokátce manželky doktora Bartáka vyhrožuje bývalý manžel! Klára Samková to včera uvedla na svém facebookovém profilu. Ivan Veselý ji prý napadl na pražské konferenci bývalých poslanců Romské občanské iniciativy, kde jí vyhrožoval a sprostě nadával. Už v minulosti jí údajně hrozil smrtí…

Klára Samková je v poslední době známá především jako advokátka manželky kontroverzního doktora Jaroslava Bartáka Lenky, kterou její manžel údajně napadal a týral. Nyní má právnička podobný problém, jako její klientka. „Zdravím ze služebny PČR Praha-Libeň, kam jsem se dostavila poté, co mne napadnul můj bývalý manžel Ivan Veselý na tiskové konferenci bývalých poslanců Romské občanské iniciativy,“ uvedla včera odpoledne Samková na Facebooku.

Není to údajně poprvé, co jí bývalý manžel vyhrožoval. Již dříve jí prý vyhrožoval zastřelením. Toto bylo podle Samkové »druhé varování«.

„Přišel tam nezván a před svědky mi dal  z toho titulu, že je Rom, abych  se ‚přestala srát do romských záležitostí, protože tady si už nic na Romech nevyšu*áš, štětko jedna‘,“ popsala scénu advokátka. Policie čin vyšetřuje jako přestupek.

131971 ( 14. ledna 2012 06:01 )

Mas stek vid ??? Tak se poser

131971 ( 14. ledna 2012 05:58 )

A tebe snima tam poslat

hugu ( 10. října 2011 23:46 )

Nezlobím se, v podstatě jsem narážel na to samé.

manolla1 ( 10. října 2011 10:11 )

Nezlobte se, ale kdo umí, ten umí! Ne každý člověk, by měl žaludek na to, co dělají někteří advokáti! Je to jejich "práce", a hlavně svědomí ( pokud ovšem nějaké to svědomí vůbec mají..)! Nemá smysl to komentovat.

manolla1 ( 10. října 2011 10:05 )

Toto svinstvo , se děje všude, ať jsi barvi pleti bílej, nebo barevnej, ať jsi povoláním kopáč nebo právník. V takovém jednání jde škola stranou! Je to o morálce,atd. všech lidí!

Zobrazit celou diskusi