Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Zvrhlý doktor Barták: Erotický film točil s Vašutem a Váchovou

Autor: Tereza Hořínková, Eva Tušková, mivrk - 
1. října 2011
05:00

Hráli: Marek Vašut, Lucie Váchová, Jaroslav Svěcený a… doktor Jaroslav Barták. Ano. V eroticko-historickém filmu Svobodný zednář Giacomo Casanova, kde si lékař obviněný ze sexuálního napadení svých asistentek zahrál zvrhlého kardinála, měli zářit i známí umělci. Filmaři natáčení nedokončili a pochybný snímek teď prověřuje policie.

„Nejenže jsem nedostala žádný honorář, protože mi řekli, že se jedná o nízkonákladový fi lm, ale musela jsem jít dokonce na policii na výslech,“ svěřila se zdrcená Miss ČR Lucie Váchová. Rozhodně není jediná, kdo se nestačí divit, jakému filmu svoje jméno propůjčila.

„Už je to delší dobu, co jsem tam hrál. Nikdy se tento snímek ale nedotočil. Už to samotné mluví samo za sebe,“ přidal se houslista Jaroslav Svěcený. A Marek Vašut? Ten už se dříve nechal slyšet, že s Bartákem nechce mít nic společného... Režii tohoto »filmového trháku« měl na starosti režisér a herec František Jílek. Ten který měl Bartákovi dohazovat jeho osobní asistentky.

Barták se ani nepochlubil...

„Moje bývalá asistentka Mili, které jsem po natáčení říkal jeptiška, se zde musela svléknout do naha. V tomto eroticko-historickém filmu jsem hrál kardinála a ona mě prosila o milost,“ svěřil se už před časem Blesku doktor a spolumajitel modřanské polikliniky Jaroslav Barták. Už se ale nepochlubil, že se ve snímku Svobodný zednář Giacomo Casanova objevily daleko větší hvězdy, než je on sám.

Modelka a příležitostná herečka Lucie Váchová si zahrála Giacomovu (hrál František Němec) největší životní lásku Henriette. „Natáčení probíhalo už před několika lety. Vše probíhalo profesionálně, ani pan Jílek se mi nejevil nějak podezřele. O to větší je to zklamání,“ svěřila se v pátek Blesku Váchová. Už ji kvůli filmu volali i policisté. „Asi před měsícem se mi ozvali, že mám přijít na výslech ohledně tohoto snímku,“ uzavřela Váchová.

Není ale jediná, kdo by na natáčení nejraději zapomněl. „Hrál jsem tam houslistu. Byla to jedna epizodní role a stihli jsme vše za podvečer. Nikdy se ale film nedodělal,“ přidal svoje vyjádření Svěcený.

Režisér Bartákovi dohazoval milenky

Nápad na film dostal samotný režisér František Jílek, který měl Bartákovi dohazovat jeho osobní asistentky. Natáčelo se v červenci 2007 a do dnešního dne film neopustil střižnu.

Natáčelo se nejen na duchcovském zámku, ale také v okolí Duchcova, v Teplicích na zámečku barona Franze von Stradala, v Praze a jeden záběr dokonce na vatikánském velvyslanectví. Právě tam se měl blýsknout Barták se svou asistentkou Mili.

To je úryvek z filmu:

Video  Doktor Barták hrál v historicko-erotickém filmu kardinála  - TV Nova
Video se připravuje ...

blackpepper ( 2. října 2011 13:44 )

Když se tak dívám na páně Bartákovu fotku, neměli redaktoři na mysli spíše ANTI-erotický film? Jako sorry, ale viděli jste ty lidi s nově transplantovaným obličejem ještě před operací? Mnozí z nich vypadali líp než tady "pseudo- doktor".

ctenar ( 2. října 2011 00:39 )

Svěcený je p.r.ä.s.e. , měl by změnit příjmení .

kokrouc_1 ( 1. října 2011 21:55 )

Cože, Váchová, děláš si legraci, nevíš že se proslavila vyhazovem z počasí TV Nova kvůli finančnímu podvodu a studiem práv v Plzni. Např. ten skandál, kvůli kterému jí vyrazili z TV Nova v r. 2005, kde uváděla počasí (až po 2,5 letech poté jí na totéž místo vzali na TV Prima jako náhradu za těhotnou Romanu Vitovou) - pro připomenutí "Váchová musela Počasí na Nově opustit v roce 2005 poté, co vyšlo najevo, že její tehdejší přítel padělal údaje na potvrzení o příjmu. To Nova Váchové vystavila, aby bylo předáno bance v žádosti o úvěr. Váchová sice tvrdila, že podvodu se její přítel Marek Fendrych dopustil bez jejího vědomí, ale i tak s ní televize okamžitě rozvázala spolupráci." Když jí zvolili miss (r. 2003), tak byla na gymplu a prohlásila tam že je přijata na studium práv, jenže se nějak ukázalo že to není pravda, pak se uvádělo že je v přípravném ročníku či co na "soukromé vysoké škole v Karlových Varech" a z této školy přestoupila na práva do Plzně (kolem toho přestupu se taky zmiňovalo že to bylo zcela nestandartní, bez klasického přijímacího řízení)...no obraz si udělejte sami To já zase nechápu, že si tuhle jednoduchou osobu vzal jachtař Křížek..asi se mu z tý samoty na oceánech někde na cestách vypařil mozek, protože ve svým věku by už rozum mohl mít Jinak tu soutěž Miss ČR 2003 sice vyhrála (vybrala jí porota), ovšem ty další 2 tituly (volené veřejností) - Miss sympatie a Miss televizních diváků tehdy s přehledem vyhrála Klára Medková... takže buhví, jako to celý tehdy bylo, pan Zapletal a tak!

brekekesalami ( 1. října 2011 19:57 )

Že by Váchová nevěděla o co jde? To olizování v posteli jí přišlo normální natáčení? To mě teda holka zklamala, vypadala sympaticky a jako jedna z mála missek i docela chytře.

gogo ( 1. října 2011 18:29 )

Jsou herci, kteří za peníze se sníží ke všemu. A Barták ? Ostuda katolické církve... Napůl do blázince, napůl do basy... Jsem zvědav, co v tomto bezprávním státě se s ním stane ...

Zobrazit celou diskusi