Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Muž zemřel v hypermaketu po honičce s ochrankou!

Fotografie
 (Autor: internal)
Autor: evak, INT - 
27. září 2011
22:01

V úterý kolem 11. hodiny dopoledne náhle zemřel muž (†64) v třineckém Albertu poté, co ho chtěla zkontrolovat bezpečnostní agentura. Příčina smrti bude zřejmá po provedení nařízené pitvy.

„Muže, který prošel pokladním turniketem bez zaplacení, se snažil zastavit člen ochranky. Zákazník ale nereagoval a snažil se prodejnu opustit,“ řekl serveru Novinky.cz mluvčí frýdecko-místecké policie Vlastimil Starzyk s tím, že člen ochranky při incidentu vzal zákazníkovi tašku, kterou se pokoušel zkontrolovat.

„Muž se pak najednou rozběhl a u východu upadl na zem tak nešťastně, že na místě zemřel. Není jasné, zda se uhodil do skleněných dveří anebo utrpěl smrtelné zranění při pádu na zem. Je možné i to, že ho například postihl infarkt. Na tyto otázky odpoví až nařízená pitva,“ dodal Starzyk.

Zřejmě šlo o infarkt

Při ohledání mrtvého nebyly nalezeny žádné známky smrtelného zranění. Při náhlednutí do tašky, policie našla několik nezaplacených věcí. Ze stresu tak mohl neplatícího zákazníka postihnout srdeční kolaps, k čemuž se přiklánějí i záchranáři. „Přesnou příčinu smrti určí pitva, lékařka na místě však neobjevila na těle postiženého žádné známky, které by svědčily o vážném poranění. Nelze vyloučit, že příčina selhání životních funkcí byla interního charakteru,“ uvedl mluvčí moravskoslezské záchranky Lukáš Humpl.

Podle svědků měl muž narazit hlavou do skleněné výplně a upadnout na zem. „Zdravotní stav muže byl ale odlišný od prvotního hlášení. U muže došlo k selhání oběhu i dýchání. Ještě před příjezdem záchranářů započala s resuscitací náhodně přítomná zdravotní sestra. Posádka pokračovala v oživovacích pokusech, na místo byla přivolána i posádka s lékařkou. Přes dobře poskytnutou první pomoc i snahu zdravotníků, trvající celkem čtyřicet minut, se činnost pacientova srdce nepodařilo obnovit. Lékařka záchranné služby tak nakonec musela konstatovat smrt pacienta.,“ řekl na závěr Humpl.

e.44 ( 28. září 2011 09:16 )

"Není jasné, zda se uhodil do skleněných dveří anebo......." Kdo hledá, najde

jesie ( 28. září 2011 08:00 )

A kde to píšou, že jsem se to nikde nedočetla.

mortis69 ( 28. září 2011 07:43 )

Nejsem ani na jedný straně,ale když jsem jako skladník viděl evidentně chudou,zlatem ověšenou rádoby mladici,jak strká zboží do tašky upozornil jsem kolegy.Vše do koruny zaplatila a ještě nám koupila drahou bonboniéru,abychom jí neudali policii.Co si o těhlech chudácích myslet?

teufel ( 28. září 2011 06:18 )

Uhodil se do skleněných dveří?Snad o skleněné dveře ne?Co za inteligenty píše ty články?

e.44 ( 28. září 2011 02:17 )

Já netvrdím, že to určitě nebyl zloděj. A o kradení z nouze a hladu taky ani slovo. Jenom s těma šmejdama, co dělaj ochranku v Albertu mám své zkušenosti. Chodila jsem nakupovat postupně do třech těchto, tímto nechvalně proslulých, krámů. Měla jsem je nejblíž. Když tam člověk čekal u pokladny, viděl ledacos. Třeba to, jak si vůbec nevšímaj kradoucích cikánů, nebo když tam úplně nepokrytě kradla parta asi pěti výrostků, tak se dva ochrankový hrdinové koukali raděj jinam, jelikož si na ně netroufli a potom si zchladili žáhu na asi sedmdesátileté stařence, co měla v tašce koupenou mouku odjinud, a vystresovali jí tak, že roztřesenejma rukama hledala účet od tý mouky asi pět minut. Ještě že ho našla, jinak by na ní kvůli mouce za bůra zavolali policajty. A podobných "lahůdek" jsem tam viděla víc.

Zobrazit celou diskusi