Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Toto je 10 nejkrásnějších cizinek žijících v Česku

Tyto krásky budou bojovat o prvenství v soutěži
Tyto krásky budou bojovat o prvenství v soutěži  (Autor: Tomáš Vrbenský)
Autor: jv, rvs, mivrk - 
21. září 2011
13:03

Ebenová pleť z Namibie, svůdný pohled indické Šeherezády, nebo ukrajinská zlatá hříva? Porotci soutěže krásy Miss Expat to nebudou mít jednoduché. Zaútočí na ně exotická krása dívek ze čtyř kontinentů, které žijí v Česku. Pořadatelé soutěže představili deset finalistek.

Mami Kawabata z Japonska, Zulay Fonseca z Venezuely, Raisa Ismailová z Dagestánu… Deset exotických jmen pořadatelé vybrali z dvaapadesáti krásek. „Celkem se do netradiční soutěže přihlásily dívky z dvaceti zemí světa. Porota bude mít těžké rozhodování,“ říká Dana Gregorová, ředitelka gcompany, která projekt organizuje.

O korunku krásy mohly bojovat cizinky, kterým je mezi 18 a 30 lety. „Soutěž byla určena pro všechny svobodné a bezdětné dívky žijící na území České republiky, pracující či studující, které se narodily s jiným než českým občanstvím. Jiné omezení pro zápis do soutěže nebylo,“ vysvětluje Dana Gregorová. Finále se uskuteční 3. listopadu ve Slovanském domě v Praze.

Představujeme vám 10 finalistek

Číslo 1 - Mami Kawabata (24, Japonsko): Žije v České republice tři roky, studuje na Hudební akademii múzických umění. Po studiích chce zůstat v Praze, věnovat se tanci a založit organizaci pro tanečníky a umělce.

Číslo 2 - Zulay Fonseca (22, Venezuela): Je v ČR čtyři roky. Dříve pracovala jako učitelka španělštiny, její žáci ji pozvali na návštěvu Česka, kde už zůstala. Ráda fotografuje přírodu, na ČVUT studuje mechaniku.

Číslo 3 - Mangunzul B. (25, Mongolsko): U nás žije dvanáct let, přicestovala s rodiči, kteří přijeli za prací. V ČR se jí líbí pořádek a fungující zákony. Kromě rodného jazyka ovládá češtinu, angličtinu a čínštinu.

Číslo 4 - Raisa Ismailová (27, Dagestán): Přijela před patnácti lety s maminkou, která si vzala Čecha. Pracuje ve zlatnictví. Líbí se jí česká mentalita a kultura. Dříve jí dělala problémy čeština, ale zvykla si a mluví bez obtíží.

Číslo 5 - Evženie Kokoreva (19, Rusko): V ČR žije od první třídy, rodiče se sem přestěhovali za prací. Vystudovala obchodní akademii, bude pokračovat na soukromé VŠ. Chce jednou vlastnit cestovní agenturu.

Číslo 6 - Paulina Nakashole (24, Namibie): Paulina Nakashole žije v České republice čtyři roky, studuje ekonomii. Čeští přátelé ji prý naučili větší bezstarostnosti. Díky nim ochutnala pivo a guláš. Ona je naučila tančit.

Cizinky se chtějí stát miss Cizinky se chtějí stát miss | Tomáš Vrbenský

Číslo 7 - Tra My Nguyen Thi Huong (19, Vietnam): Do Česka přijela s rodiči jako miminko. Letos odmaturovala na obchodní akademii. Žije v Zábřehu na Moravě a chystá se studovat na VŠ.

Číslo 8 - Evženie Babutská (24, Ukrajina): Česko mělo být původně jen zastávkou na cestě do Kanady, ale Česká republika se celé rodině natolik zalíbila, že zůstali a nelitují. Studuje VŠ báňskou v Ostravě.

Číslo 9 - Sunetra Nirmali (20, Indie): Narodila se v Česku. Maminka pochází ze Srí Lanky, tatínek z Indie. V ČR se seznámili a zůstali zde. Studuje VŠ ekonomickou a chce se zaměřit na obchody v Indii.

Číslo 10 - Ella Mikina (18, Izrael): V ČR je šest let, přistěhovala se s rodiči. Studuje herectví v divadelním kroužku ZUŠ. Chce se stát herečkou. Líbí se jí naše architektura a kuchyně – prý až na knedlíky.

amina05 ( 23. září 2011 22:02 )

D-A-G-E-S-T-A-N !!!!

proxima ( 22. září 2011 07:05 )

Ještě chybí Anife Ismet Hassan Vyskočilová

azorek ( 21. září 2011 23:09 )

Kolik kategorií Miss se dá ještě vymyslet?!!!!NELZE vybrat tu jedinou objektivně nejkrásnější ženskou! I ten bájný Paris si nevybral bohyni podle vzhledu,ale podle přidaných výhod za předání zlatého jablka!!!Zas nic jiného než finanční zisk,%sledovanosti a počet kliků na Blesk.cz.

ejvm1712 ( 21. září 2011 19:32 )

Čechy Čechům!!!

12356 ( 21. září 2011 15:18 )

No ja jsem si to myslela taky a samozrejme mas pravdu, ale zrejme Plesk uvadi etnickou Dagestanku. Stejne by mne ale zajimalo kolik z nich a nebo jejich rodicu prislo sem legalne.

Zobrazit celou diskusi