Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Šéf zkrachovalé Sazky Hušák končí! Hodně se nám podařilo, říká

Fotografie
 (Autor: internal)
Autor: Mediafax - 
22. srpna 2011
10:18

Douholetý šéf zkrachovalé loterijní společnosti Sazka Aleš Hušák v pondělí rezignoval na post předsedy představenstva. Hušák o tom informoval ve svém mimořádném prohlášení. Dnes přitom zasedá valná hromada Sazky, která by ho z funkce stejně odvolala. Na jeho místo nastoupí člen výkonného výboru ČSTV a předseda Asociace extrémních sportů Marek Hájek.

Odcházím mezi sázející

"Vážení přátelé, dnešním dnem končím jako předseda představenstva Sazky a odcházím mezi sázející. Děkuji upřímně všem spolupracovníkům a lidem, kteří Sazce věřili a stále věří. Jsem přesvědčen o její síle a budoucnosti," napsal Hušák ve svém prohlášení a dodal, že je hrdý na své 16leté působení v čele Sazky.

Hušák přiznal chyby

"Jsem hrdý, že se nám společnými silami podařilo to, čemu věřil jen málokdo. Postavit za extrémně krátkou dobu moderní arénu, kterou tato země potřebovala, která jí už přinesla přes pět a půl miliardy korun, všechny nás přežije a bude ještě dlouho sloužit lidem v této zemi. Lidé, kteří něco budují a stavějí, tedy i já, se dopouštějí chyb. To dobře vím, zároveň ale věřím, že základy, které Sazka a Aréna mají, se podařilo postavit pevné a trvanlivé," neopomněl Hušák zmínit výstavbu předražené O2 arény, která Sazku stáhla ke dnu.

jabetynka ( 22. srpna 2011 19:35 )

jindro, nejsi Hušák ?? Vypadá to tak. Hušák nikomu nic neukradl- jak by mohl..

jabetynka ( 22. srpna 2011 19:34 )

jindroo, pracoval někdo z tvé rodiny pro Sazku a pro Hušáka ? Asi né, jinak bys tak blbý příspěvek nikdy nemohl napsat. To není o učení, to je o drzosti, nenažranosti a nadřazenosti. Stačí si přečít tu desku, která byla-či ještě je- v O2 aréně. Ta mluví za vše !!

jabetynka ( 22. srpna 2011 19:30 )

A teď půjdeš doufám do těch tepláků a na doživotí !!!!!!! Nic jiného si parchanti jako ty nezaslouží !! Jo a ještě jsem zapomněla- zabavit veškerý majetek do 5 kolene !!! A z toho zaplatit ušlé zisky těm, co pro tebe skoro zadarmo dělali. Pryč s tebou !

crakazasecrak ( 22. srpna 2011 13:34 )

z m...r...de hodně se ti podařilo co?? vykrást JACKPOTY...tchu r á k ...u jeden!!

stryda ( 22. srpna 2011 12:54 )

Co na to říkají soudy.Vazba zabavit majetek.On se jenom směje jaké jsou tady zákony.Rezignoval, ten měl být vyhozen a ty keci měl vytrubovat z 20letého kriminalu.

Zobrazit celou diskusi