Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C

I tohle vidí kamery: Milenci si užívali na střeše

Autor: uá, apk - 
6. května 2011
16:00

Litoměřice: Na víkend předpovídají meteorologové slunečné počasí a příjemné teploty kolem 20 stupňů Celsia. Kromě rodin s dětmi a sportovců, kteří vyrazí do přírody, toho možná využijí i milenci. Varováním by jim však měl být případ dvojice, která se před dvěma lety uchýlila na střechu jednoho z domů na litoměřickém náměstí.

Věříc, že oko zvědavců na ně nedohlédne, se tam oddávali milostným hrátkám. Netušili ale, že je sleduje webkamera. Vznikly tak snímky, které od té doby kolují po internetu. Policie o jejich existenci ví, nijak se ale jimi nezabývala, nepřijala v této souvislosti ani žádné trestní oznámení.

„Dvojice netušila, že je snímána. Nebyla na veřejně přístupném místě,“ vysvětlila policejní mluvčí Alena Romová. Dodala, že pár se proto ničeho nedopustil, pouze se tak nevědomky vystavil nepříjemnostem spojeným se zveřejněním snímků.

Nezákonně nepostupoval ani majitel webové kamery, kterým je trutnovská společnost Humlnet. Záznam z ní je online přístupný na jejích webových stránkách, stejně jako na oficiálních stránkách města Litoměřice, které se tímto způsobem prezentuje turistům.

lo2f ( 7. května 2011 00:56 )

Znáte někdo toho chlapa?

scispa ( 6. května 2011 23:56 )

nechte je prc**cat...

sirpetersr ( 6. května 2011 23:06 )

honimirom lovu zdar

kacota ( 6. května 2011 22:05 )

sú bosorky proti upírom absolutne odolné.... a nielen...

zaviracispendlik ( 6. května 2011 21:48 )

možná teprve teď rozmrzli

Zobrazit celou diskusi