Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Mladík brutálně pobodal desetiletou holčičku

Násilník dívku pobodal na příkopu stoky u železniční trati v Karviné.
Násilník dívku pobodal na příkopu stoky u železniční trati v Karviné.  (Autor: Ivana Žáková)
Autor: Ivana Žáková, Kbali - 
28. dubna 2011
21:20

Celá Karviná je v šoku. Bezbrannou dívenku (10) ve středu večer napadl útočník nožem a brutálně jí pobodal. Dívku okamžitě převezli policisté do karvinské nemocnice. Její zranění byla však tak vážná, že byla letecky přepravena do Fakultní nemocnice v Ostravě.

Intenzivní pátrání po útočníkovi, který ve středu večer v Karviné pobodal desetiletou dívku, vyhlásili kriminalisté moravskoslezského kraje. Jak Blesk zjistil, mladý muž ve věku kolem dvaceti let sledoval skupinku nezletilých dívek. Nejmladší z nich povalil na zem a z dosud neznámých důvodů do ní začal bodat. Dívka utrpěla sedm bodných ran do horní části těla.

Dívka byla ve velmi vážném stavu. Podle lékařů fakultní nemocnice je její zdravotní stav už stabilizovaný. Kriminalisté se případu od středy věnují, ale i přes veškeré úsilí pachatele zatím nedopadli. Policisté zjišťují informace i od dětí. „Na dotazy ohledně zveřejnění popisu pachatele a průběhu skutku je možné odpovědět, že v této chvíli by bylo předčasné a netaktické informace zveřejňovat,“ uvedla Štětínská.

Svědkové Blesku potvrdili, že útočil mladík ve věku kolem dvaceti let a zřejmě byl pod vlivem návykových látek. Bezdůvodně a zřejmě úmyslně napadl poblíž železniční trati v Karviné-Novém Městě skupinku nezletilých dívek. Napadené mladého útočníka neznaly, proslýchá se ale, že to byl narkoman.

„Karvinští policisté přijali oznámení o napadení nezletilých dětí. Krajští kriminalisté na případu intenzivně pracují. Vyslýchají lidi, shánějí stopy, pracují i s dětmi. Přes veškeré úsilí dosud pachatele nedopadli,“ sdělila Blesku policejní mluvčí Soňa Štětínská. Otázkou zůstává, proč mladý násilník teprve desetiletou dívku bezdůvodně pobodal.

blanka30 ( 30. dubna 2011 22:35 )

nechapu jakym pravem jste dali foto meho syna na internet

sakra ( 29. dubna 2011 13:03 )

...této chvíli by bylo předčasné a netaktické informace zveřejňovat ... policejní vo.lové jako vždy tajit a tajit. Za týden, nebo pár měsíců popis zveřejní a budou "žádat" občany, aby jim pomohli!!!

kudlankabezbozna ( 29. dubna 2011 12:26 )

Karviná, drogy, ghetto - minimálně oběť je romské dítě. Pafatel je feťák - buď Čech, takže se mlží, bo je to průšvih zavánějící rasovou nenávistí. Anebo Rom, a pak se zase mlčí, protože .... dosaď si sám.

shield80 ( 29. dubna 2011 09:18 )

blbe,kdyby byl v rauši,nikomu neublíží!Jedine pod vlivem toxických látek!Přečti si lékařskou literaturu!

cert ( 29. dubna 2011 06:13 )

Otázkou zůstává, proč opět policie mlží a nezvěřejní popis pachatele????

Zobrazit celou diskusi