Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Před Sazkou se válí 'velký prachy'

Letáky o velikosti asi 20x50 centimetrů se povalují před sídlem loterijní společnosti
Letáky o velikosti asi 20x50 centimetrů se povalují před sídlem loterijní společnosti  (Autor: Blesk - David Malík)
Autor: ot, oj - 
15. dubna 2011
10:21

Dobrý duch Sazky znovu udeřil. Anonym, který před deseti dny pověsil u sídla loterijní společnosti figuríny sportovců s nápisem Hušák + Kořan = Hrobaři sportu, přichystal další happening. Včera navezl před Sazku haldu sportovních bot, dnes hromady letáků.

„Hušák s Kořanem vás připravili o všechno, teď budou chtít i vaše boty. Tak jim je rovnou pošlete,“ vyzval anonym české sportovce. Trnem v oku jsou mu šéf Sazky Aleš Hušák a šéf ČSTV Pavel Kořan. Pro ně taky byly oficiálně určeny desítky párů obuvi. Boty si ale nakonec rozebrali kolemjdoucí.

Dnes se od časného rána se v okolí sídla Sazky povalují hromady letáků, na kterých je někdejší československá stokoruna s nápisem "bankovka z kapes nás všech, sto korun hušákořanovských."

Hromady letáků se před Sazkou povalují od páté hodiny. Hromady letáků se před Sazkou povalují od páté hodiny. | Blesk - David Malík

Sazka je už od konce března v úpadku. Její odboráři shodou okolností včera ukončili stávkovou pohotovost, když dostali výplaty za březen.

gogo ( 15. dubna 2011 16:31 )

že již i naši velkozloději melou z posledního ... Že již téměř již není co rozkrást.... Rozkrást loterijní podnik, to je již projev skutečného zoufalství ...

Zobrazit celou diskusi