Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Generální štáb vyloupil opilec: Poznala ho manželka!

Generální štáb Armády ČR vykradl opilý muž...
Generální štáb Armády ČR vykradl opilý muž...  (Autor: ČTK)
Autor: ČTK, rvs - 
18. srpna 2010
21:37

Do budovy generálního štábu na pražském Vítězném náměstí v polovině července zřejmě otevřeným oknem vnikl opilý muž. Policii to oznámila jeho manželka, poznala ho totiž na záznamu z průmyslové kamery.

"Na podezřelou osobu nás upozornila manželka po shlédnutí reportáže odvysílané televizí Nova," řekl mluvčí Vojenské policie Jan Čermák. Na záběrech byl vidět muž středního věku jak se zhruba půl hodiny prochází po chodbách, vykopává dveře a pak má několik minut problém se z budovy vůbec dostat.

Policie bude muset prokázat, že šlo skutečně o muže, kterého podle záznamu poznala jeho manželka. Výsledky by měly být známy do 14 dnů. Muži hrozí až dva roky vězení.
Generální štáb po vloupání postrádal pouze čtyři pamětní medaile v hodnotě několika tisíc korun. Dražší byla podle televize Nova oprava vykopnutých dveří.

sakra ( 19. srpna 2010 13:58 )

To nám snad chcete tvrdit, že v budově generálního štábu po odchodu "zaměstnanců" nikdo není? A když tam je nějaká "ostraha" , tak co dělá??? Rozpustit takovou armáda, skutečně není třeba ji držet za ty obrovské náklady.

zamlzena ( 19. srpna 2010 02:20 )

V Česku je spíše pravda vždy ta horší varianta Neskutečné je často skutečné.....

hugu ( 18. srpna 2010 23:02 )

to nevypadá ani z dálky

siroky11 ( 18. srpna 2010 22:48 )

Tvrdíte že do Generálního štábu Armády ČR se vloupal opilec??? Pokud je to pravda, tak ten drahý bordel rozpusťte a ušetříte hned nějaké miliardy. Když Armáda ČR se nedokáže ani sama ohlídat, tak jak potom může hlídat nás a stát? K čemu je? Jedině snad pomoc při povodních, to obyvatelstvo oceňuje, ale jinak? To je ostuda, kdejaký ochlasta vyloupí Gen. štáb!!!

zirafa ( 18. srpna 2010 22:08 )

tak ho udala vlastní manželka.... asi spolu neměli ty nejlepší vztahy.... že by se ho chtěla zbavit kvůli sexy sousedovi?!

Zobrazit celou diskusi