Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Uráží hrubě Klause. Ale je to jen přestupek...

Podobné nápisy jsou kvalifikovány jen jako přestupek...
Podobné nápisy jsou kvalifikovány jen jako přestupek...  (Autor: Michal Budík)
Autor: bum, jos - 
9. srpna 2010
14:08

"Zabiju vás všechny – KAT ČR Václav Klaus". "Vládne nám HOVADO ČR Václav Klaus." Podobné nápisy zdobí už osmý měsíc všechna přízemní okna rohového domu nedaleko hlavního ivančického náměstí. Autorem ručně psaných sdělení je invalidní důchodce Jaroslav K. (39). Denně si jeho výtvory mohou přečíst stovky lidí.

"Ty nápisy odrážejí moji zoufalost. Je to jediný možný způsob, jak se mohu bránit proti exekucím," snažil se Blesku vysvětlit své počínání autor štvavých pamfletů.

Hrozí mu exekuce, tak uráží prezidenta

Vyučený obráběč kovů zkoušel štěstí nejprve jako dýdžej, později si zřídil soukromou věštírnu. Nyní se prokazuje vizitkou, která ho představuje jako nezávislého soudního znalce v oboru paranormalit a faktu.

Ve skutečnosti ale žije tento svérázný muž z plného invalidního důchodu. Jak říká, 7 500 korun měsíčně mu stačí tak tak na jídlo. "Kdybych z toho měl platit ještě inkaso, tak bych zdechl," tvrdí Jaroslav K.

Kvalifikováno jen jako přestupek

Na provoz domu si postupně u čtyř různých společností napůjčoval čytři sta tisíc korun. Na základě toho teď čelí čtyřem exekucím. Bojí se, že přijde o dům, který zdědil po předcích. Výčitkami zahrnuje především prezidenta, který by podle jeho názoru neměl nic podobného dopustit. "Je to největší predátor ze všech," říká a píše o hlavě státu v oknech svého domu Jaroslav K.

Na dohled od něj je místní služebna policie. Ta už se výzdobou několikrát zabývala. "Podařilo se nám sehnat šest lidí, kteří nám podepsali, že je ty nápisy pohoršují. Díky tomu jsme to mohli kvalifikovat alespoň jako přestupek, který jsme postoupili přestupkové komisi," sdělil Blesku už před třemi měsíci vedoucí oddělení ivančické policie Vladimír Mohelský.

Starosta dělá mrtvého brouka

Situace se ale od té doby nezměnila. Mění se pouze nápisy v oknech. Ačkoliv jsou Ivančice malé městečko, ke starostovi se o místní raritě údajně stále nic nedoneslo. "Já vůbec o ničem nevím. Policie nám žádný podobný podnět nepostupovala," řekl Blesku starosta Vojtěch Adam.

jara261 ( 1. května 2019 12:04 )

MILÉ DĚTI "OKRADLI MĚ A ZABILI MĚ!" ,,ORGANIZOVANÝ ČESKÝ STÁTNÍ
ZLOČIN VŽDY VE PROSPĚCH PROFESIONÁLNÍCH PODVODNÍKŮ tzv. ČERNÝCH KONÍ
STB NEW AGE ZKORUMPOVANÉ POLICIE ČESKÉ REPUBLIKY SAMYCE OD HAJZLA
OBECNÉHO.MACHINACE S ŽIVÝMI LIDSKÝMI TVORY DLE STÁTU ČESKÁ LUDRA
REPUBLIKA TAK AKORÁT S DUŠEMI OD KOL Z TRABANTA Z DDR ANEBO Z TUZEXU TEDY
ČLOVĚK DUŠI ASI NEMÁ A TÍM PÁDEM NEMÁ HLAVNĚ I PRAŽÁDNÁ PRÁVA.GO
SATANE GO!ARBEIT MACHT FREI ČESKO = KONCENTRÁK KONCENTRAČNÍ TÁBOR.A GDOPAK
BY SE VLKA BÁL?VLÁDA ČESKÉ *** REPUBLIKY ANTIREPUBLIKY S KRIPLAMA
PREZIDENTAMA ČR NÁS OBĚTI OBČANY ČR STO LET ZÁKEŘNĚ O VŠECHNO OKRÁDÁ
A BRUTÁLNĚ VRAŽDÍ.ANEB 100 LET NACISTICKOFAŠISTICKÉ ZDRAŽOVACÍ
GENOCIDY ČSSR!AŤ ŽIJE PAN SOUDRUH TOVÁRYŠČ GORBAČOV a
pjerestrójka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!§SATAN VÁCLAV KLAUS starší = JOHN
WAYNE GACY je snad ZÁKON?VÁCLAV KLAUS mladší SATANŮV SYN je TA SAMÁ ZRŮDA
vně i uvnitř!NO A násilím křivé české státní politiky jsou
znásilněné denně 24/7 naše dívky no a z NAŠICH
HOLČIČEK,ŽEN,PŘÍTELKYNÍ,NEVĚST,SNOUBENEK A BABIČEK JSOU I Z NAŠICH
MANŽELEK NEDOBROVOLNÉ PROSTITUTKY ***.s.r.o. S DPH A EET.ONY MUSÍ ***
S TĚMI PRASÁKY PASÁKY ANO S VLÁDOU ČR,PROTOŽE MY NORMÁLNÍ CHLAPI NA
TAKOVÉ ŠTĚTKY NEMÁME PENÍZE.MIZEROVÉ LŮZA CHAMRAĎ A ČELÁDKA VLÁDA
PIČA NÁM I NAŠIM RODINÁM BERE OD HUBY 100 LET A ONY JSOU TY NAŠE BABY
UŽ NATOLIK ZKURVENĚ DOKURVENÉ,ŽE ANI NEMOHOU CHODIT NATOŽ ABY NÁM DALI SEX
TAKY!!!!!!!!!!!!!!!!!§JMÉNEM PÁNA JEŽÍŠE KRISTA MARGAEL JÁ DJ M A R G
A E L LEAGRAM 666 999.A Váš milovaný ZABÍJÁK ČR ING. MILOŠ ZEMAN
EXEKUTORSKÁ TETRABESTIE CO ŽEBRÁ V ČÍNĚ S DEBILKEM NEDVĚDEM A PITOMCEM
JÁGREM MILIARDY VALUT A PŘITOM ČOIKA KOMPLET VYKRÁDÁ UŽ 31 LET
ČÍNSKOVIETNAMSKÉ TRŽNICE.DÁT ZEMANOVI PO HUBĚ JE MÁLO A TO SAMÉ I JEHO
MISTRŮM SVĚTA JEHO FALEŠNÉMU MAJESTÁTU.V ČESKU TOTIŽ JEDINEC SÁM
O SOBĚ NEPŘEŽIJE.MUŽI I ŽENY SE KURVIT MUSÍ.A na co jsme se
narodili?POMOC POSLEDNÍ RÁJ TO NAPOSLED. JEDINÝ ČESKÝ OPRAVDU PROKLETÝ
DŮM JE V ZATRACENÝCH IVANČICÍCH 66491 IVANČICE U BRNA JO

jara261 ( 20. září 2014 20:45 )

Jaroslav Kvasnička • před pár se***mi Názory 1 až 10 z 70222 [Dalších 70212 >>] pontiac 134180 Nesvéprávný stát Česká Republika 19.9.2014 16:28 Datum: 18 Sep 2014 23:11 Komentář: Jsem:,,Nikdo Nikde" = mé pravé současné jméno Autor: Jaroslav Kvasnička Jaroslav Kvasnička Předmět příspěvku: ČESKÝ STÁTNÍ ORGANIZOVANÝ BRUTÁLNÍ PŘEČIN PříspěvekNapsal: 18.09.14, 22:17 Online Registrován: 18.09.14, 20:49 Příspěvky: 2 Jaroslav Kvasnička • před pár se***mi Mafiánský ( PROFESIONÁLNÍ PODVODNICE PANÍ LENKA KLUSÁKOVÁ JAMOLICE 182 JEHO KLIENTKA ) advokát Mgr. PhDr. Petr Fojtíček ( drzý zlodějíček přes mrtvoly )!§ Vložil Jaroslav Kvasnička (bez ověření), 18. Září 2014 - 18:14 Jméno: Já oběť [margael@seznam­.cz] Datum: čtvrtek 18.9.2014 16:29 Předmět: Re: Co dělat, když chcete přerušit studium Jaroslav Kvasnička (margael@seznam­.cz) VYVRAŤTE,ŽE NEMÁM PRAVDU A JSTE-LI TAK CHYTŘÍ TAK MĚ ZACHRAŇTE.PŘECE SE UČÍTE PRÁVA PRO KLIENTY A NE PROTI KLIENTŮM COŽ JÁ TVRDÍM COBY RYZÍ PRAVDU TU SKUTEČNOST,ŽE TO BYL,JE A BUDE VÁŠ MRZSKÝ KRVAVÝ BYZNIS OKRÁST A ZABÍT NÁS VAŠE OBĚTI ( MACHINACE S OBČANY Č.R. ) PRO VÁŠ PODJATÝ ZISK A VAŠE PÁNY KŘIVÁKY PREZIDENTY,KDYŽ BY JSTE TO SVINSTVO PRO NĚ NEDĚLALI TAK O SVÁ VEPŘOSVIŇSKÁ KORYTA NA HODINU PŘIJDETE A PROTO CHCE BÝT KAŽDÝ/Á ( hajzl ) LICHVÁŘ,EXEKUTOR,REVIZOR,DRAŽEBNÍ LICITÁTOR,POLICAJT,PSYC­HIATR/IČKA,SO­UDCE,POLITIK,ENERGETIK,PLYNAŘ,VODAŘ ANEBO ADVOKÁT = ČESKÝ STÁTNÍ ORGANIZOVANÝ ZLOČIN Dnes 18. 9. 2014, 143:19 Komu: vanova@prf.cu­ni.cz Kopie: margael@seznam­.cz g Jaroslav Kvasnička (margael@seznam­.cz) VEŠKERÉ SOUDY,SOUDCI A ADVOKÁTI SE UČÍ NIKOLIV PRAVOU ÚSTAVU Č.R.,KTEROU ZNÁM JÁ,ALE ONI JSOU ( JEDINÍ PRAVÍ BLÁZNI ) NAUČENÍ BLUDŮM ZOTROČOVACÍHO MARKETINKU KANIBALSKÉ SEKTY VLÁDY Č.R.,PROSÍM O POMOC OKRADLI MĚ A ZABILI ZAŽIVA: Dnes 18. 9. 2014, 13:26:43 Komu: help@topkontak­t.cz Kopie: margael@seznam­.cz g Komu: jiri.weigl@hrad­.cz Datum: 17. 9. 2014 23:285 Předmět: PROSÍM VÁS ZACHRAŇTE

jara261 ( 20. září 2014 20:39 )

VOZŮ AŽ ÚPLNĚ ZKRACHUJÍ VE PROSPĚCH ČESKÉ NÁRODNÍ BANKY JEJÍMŽ KOMPLETNÍM MAJITELEM BUDOVY PLUS PŘÍSLUŠENSTVÍ A NAŠICH PENĚZ,NAŠEHO ZLATA,NAŠÍ PLATINY A NAŠICH DIAMANTŮ Z NAŠÍ POCTIVÉ PRÁCE,POTU A KRVE OBČANŮ Č.R. JE NIKDO JINÝ NEŽ NEJLEPŠÍ EKONOM NA SVĚTĚ KTERÝ SE POZNÁ DLE TOHO ŽE VŠECHNY A VŠE OKOLO SEBE O VŠECKO VČETNĚ PRÁV A SVOBOD OKRADE PAN PINOČET KIM ČONG UN Č.R. VÁCLAV KLAUS,TO ON A ONI ( VLÁDA Č.R. PLUS JEJICH ČESKÝ STÁTNÍ KŘIVÁCKÝ KANIBALSKÝ APARÁT - NÁSTROJE ČESKÉ NESVÉPRÁVNÉ POLITIKY KTERÝŽTO JE ZDE POPSÁN ) VEŘEJNĚ BEZTRESTNĚ 26 LET VRAŽDÍ,KRADOU A LŽOU NÁM SVÝMI PODVRHY O NEEXISTUJÍCÍ FINANČNÍ KRIZI A NIKDY NEEXISTUJÍCÍM ČESKÉM STÁTNÍM DLUHU A VRAŽDÍ NA NAŠICH SILNICÍCH VÝŠE POPSANÝM ZPŮSOBEM A TÍM,ŽE NEDAJÍ LAKOMCI ANI KREJCAR NA OPRAVY TĚCHTO SILNIC A NATOŽ NĚJAKÝ HALÉŘ NÁM A ZAVINILI VŠECHNY SEBEVRAŽDY OBČANŮ Č.R. a tento soud Rooseveltova 16 se mi pomstil za to,že jsem se zde zastal svého neviného synovce tím,že pohrdal mou žalobou o můj dům což zašlo tak daleko až k mému Osobnímu Bankrotu,který plně zavinila pochybná osoba paní Lenka Klusáková jejími nesvéprávnými excesy zničila můj dům,zametla dvě mrtvoly,mou snoubenku,mého strýce a mne chce zabít se svým nájemným vrahem panem Petrem Geyerem již dlouhodobými pokusy o vraždu mé osoby strategickými fintami jejího manžela,kterým je pan Antonín Klusák a toto vše je nyní ( pravý krvavý majestát ) pana prezidenta Č.R. ing. Miloše Zemana.OBĚŤ KRAJSKÉHO SOUDU V BRNĚ HUSOVA 15 a KRAJSKÉHO SOUDU V BRNĚ ROOSEVELTOVA 16 Jaroslav Kvasnička díky těmto mafiánským bestiím a nikoliv řádným soudům jsem teď bezdomovec když mi ukradli můj domov a místo mého podnikání v lukratívní lokalitě města Ivančice protože je v zájmu státu Česká Republika,aby v mém domě v centru města Ivančice byla přemístěna místní služebna OOPČR IVANČICE,která je nyní někde na konci slepé ulice a platí tam vysoký nájem a můj dům na výhradně lepším místě by měla od PROFESIONÁLNÍCH PODVODNÍKŮ MANŽELŮ KLUSÁKOVÝCH Z JAM

jara261 ( 20. září 2014 20:34 )

Jaroslav Kvasnička • před pár se***mi Názory 1 až 10 z 70222 [Dalších 70212 >>] pontiac 134180 Nesvéprávný stát Česká Republika 19.9.2014 16:28 Datum: 18 Sep 2014 23:11 Komentář: Jsem:,,Nikdo Nikde" = mé pravé současné jméno Autor: Jaroslav Kvasnička Jaroslav Kvasnička Předmět příspěvku: ČESKÝ STÁTNÍ ORGANIZOVANÝ BRUTÁLNÍ PŘEČIN PříspěvekNapsal: 18.09.14, 22:17 Online Registrován: 18.09.14, 20:49 Příspěvky: 2 Jaroslav Kvasnička • před pár se***mi Mafiánský ( PROFESIONÁLNÍ PODVODNICE PANÍ LENKA KLUSÁKOVÁ JAMOLICE 182 JEHO KLIENTKA ) advokát Mgr. PhDr. Petr Fojtíček ( drzý zlodějíček přes mrtvoly )!§ Vložil Náhled podání Podání k Nejvyšší soud Druh podání Stížnost Podává fyzická osoba Jaroslav Kvasnička Judr. Vlasta Bruknerová samosoudkyně je mafiánská úplatná VELEZRŮDA s balíkem peněz od podvodníků manželů Klusákových z Jamolice 182 Ulice, č.p.: Josefa Vávry, 26/1 Město, PSČ: Ivančice, 66491 Stát: Česká republika E-mail: margael@seznam­.cz Telefon, fax: +420720166491, — Věc Stížnost Důvod stížnosti Chování soudních osob Předmět stížnosti Krajský Soud v Brně Husova 15 okrádá a vraždí občany Č.R. ve svůj vlastní prospěch a maká coby mafie pro podvodníky,kteří mě okradli a zavraždili mého strýce aby získali jeho majetek a následně zavinili ti podvodníci mou insolvenci a tak těm podvodníkům soud dal můj podíl domu když už loupežnou vraždou získali většinu mého domu když jsem po strýci jediným dědicem z práva atd. a dále pro křivou vládu Č.R.,která je loupežnězabíjáckým zákonozrádným orgánem a to co předvádí jejich proti nám obětem obyčejným lidem podplácený Krajský Soud v Brně Husova 15 a Krajský Soud v Brně Rooseveltova 16,který zase kryje zločiny příživnické ( nikdy nic nevyrábějící ) vlády Č.R.,KTERÁ MŮŽE ZA VEŠKERÉ TOVÁRNÍ PRACOVNÍ ÚRAZY A DOPRAVNÍ TRAGICKOBRUTÁLNÍ DEVASTUJÍCÍ NESLUČITELNÁ SE ŽIVOTY NA MÍSTĚ MRTVÝCH OBĚTÍ KŘIVÉ VLÁDY Č.R. NEHODY KDYŽ VŠE PŘEDRAŽUJE A FIRMY NEMAJÍ PENÍZE NA OPRAVY STROJŮ A NÁKLADNÍCH

jara261 ( 20. září 2014 20:31 )

Jaroslav Kvasnička • před pár se***mi Názory 1 až 10 z 70222 [Dalších 70212 >>] pontiac 134180 Nesvéprávný stát Česká Republika 19.9.2014 16:28 Datum: 18 Sep 2014 23:11 Komentář: Jsem:,,Nikdo Nikde" = mé pravé současné jméno Autor: Jaroslav Kvasnička Jaroslav Kvasnička Předmět příspěvku: ČESKÝ STÁTNÍ ORGANIZOVANÝ BRUTÁLNÍ PŘEČIN PříspěvekNapsal: 18.09.14, 22:17 Online Registrován: 18.09.14, 20:49 Příspěvky: 2 Jaroslav Kvasnička • před pár se***mi Mafiánský ( PROFESIONÁLNÍ PODVODNICE PANÍ LENKA KLUSÁKOVÁ JAMOLICE 182 JEHO KLIENTKA ) advokát Mgr. PhDr. Petr Fojtíček ( drzý zlodějíček přes mrtvoly )!§ Vložil Jaroslav Kvasnička (bez ověření), 18. Září 2014 - 18:14 Jméno: Já oběť [margael@seznam­.cz] Datum: čtvrtek 18.9.2014 16:29 Předmět: Re: Co dělat, když chcete přerušit studium Jaroslav Kvasnička (margael@seznam­.cz) VYVRAŤTE,ŽE NEMÁM PRAVDU A JSTE-LI TAK CHYTŘÍ TAK MĚ ZACHRAŇTE.PŘECE SE UČÍTE PRÁVA PRO KLIENTY A NE PROTI KLIENTŮM COŽ JÁ TVRDÍM COBY RYZÍ PRAVDU TU SKUTEČNOST,ŽE TO BYL,JE A BUDE VÁŠ MRZSKÝ KRVAVÝ BYZNIS OKRÁST A ZABÍT NÁS VAŠE OBĚTI ( MACHINACE S OBČANY Č.R. ) PRO VÁŠ PODJATÝ ZISK A VAŠE PÁNY KŘIVÁKY PREZIDENTY,KDYŽ BY JSTE TO SVINSTVO PRO NĚ NEDĚLALI TAK O SVÁ VEPŘOSVIŇSKÁ KORYTA NA HODINU PŘIJDETE A PROTO CHCE BÝT KAŽDÝ/Á ( hajzl ) LICHVÁŘ,EXEKUTOR,REVIZOR,DRAŽEBNÍ LICITÁTOR,POLICAJT,PSYC­HIATR/IČKA,SO­UDCE,POLITIK,ENERGETIK,PLYNAŘ,VODAŘ ANEBO ADVOKÁT = ČESKÝ STÁTNÍ ORGANIZOVANÝ ZLOČIN Dnes 18. 9. 2014, 143:19 Komu: vanova@prf.cu­ni.cz Kopie: margael@seznam­.cz g Jaroslav Kvasnička (margael@seznam­.cz) VEŠKERÉ SOUDY,SOUDCI A ADVOKÁTI SE UČÍ NIKOLIV PRAVOU ÚSTAVU Č.R.,KTEROU MNE ABYCH NEBYL DALŠÍ VAŠÍ OBĚTÍ JAKO PANÍ IVETA BARTOŠOVÁ RYCHTÁŘOVÁ NÁSLEDKEM VAŠÍ 26TI LETÉ ZDRAŽOVACÍ GENOCIDY A TORTURY VÁCLAVA KLAUSE PROTOŽE ANI PAN VÁCLAV HAVEL A ANI PAN ING. MILOŠ ZEMAN NIKDY NEBYLI A NEJSOU PREZIDENTY!!!!§ Stránka 1 Sestaveno dne 17.09.2014 13:19 Náhled podání Podání k Nejvyšší soud Druh podání

Zobrazit celou diskusi