Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Drzí taxikáři z letiště napadli strážníky

Muž, který poléval strážníky pivem, je známá firma...
Muž, který poléval strážníky pivem, je známá firma...  (Autor: Reprofoto: Městská policie Praha)
Autor: Veronika Pukačová - 
5. dubna 2010
22:34

VIDEO: To už snad není možné! Drzí taxikáři z letiště, kteří si za kilometr účtují až 99 korun, opět zaváleli. Tentokrát udělali humbuk blízko Staroměstského náměstí.

A byli tam všichni. Hlavním aktérem se stal ten z nich, který v únoru za 17 kilometrů účtoval holandskému turistovi 1113 korun a pak ho držel v autě. Nechyběli ale ani další staří známí. Mimo jiné i ten, který ošidil při testu redaktorky Blesku.

Blesk exkluzivně získal video z neděle 21. března 2010. Taxikáři byli nejspíš zapíjet své podvodné taktiky na turisty v pivnici U Kata nedaleko Staroměstského náměstí. Jeden z nich ale nechal stát auto přímo před restaurací. Když mu chtěli dát strážníci botičku, vyšel alkoholem zmožený muž ven.

Video  VIDEO: Strážníci zadrželi v centru Prahy podnapilého taxikáře. Krom toho, že zaparkoval v modré zóně, strážníky následně napadl  - Městská policie Praha, abl
Video se připravuje ...

Policie se muže pokusila legitimovat, pak ho zadržela

A nebyl to nikdo jiný než ten drzý taxikář, který v únoru držel turistu v autě, vyhrožoval, nadával a volal kumpána. Nejprve nechtěl přiznat, že by vozidlo bylo jeho. „Odmítl dát strážníkům občanský průkaz a utekl před nimi do restaurace. Strážníci šli za ním a znovu ho žádali o prokázání totožnosti, muž ale jednoho z nich polil dvěma půllitry piva a pak jedním půllitrem zaútočil na obličej strážníka,“ popsala Blesku mluvčí pražských strážníků Jana Přikrylová s tím, že muže zadrželi a předali policii.

Skončil v cele předběžného zadržení kvůli podezření ze spáchání trestného činu útoku proti úřední osobě. Zadržení drzého taxikáře ale neprobíhalo lehce. Ven vyšla celá rodina včetně naháněčů z letiště i muže, který redaktorkám naúčtoval za 17 kilometrů o 321 korun víc.

„Lidová milice, gestapo, jste větší sebranka než kdokoliv jinej,“ komentovali zásah a vyhrožovali. „Příští rok všichni končíte,“ řekl další. „Počkej, až budeš v civilu,“ doplnil ho jiný. Celý incident natáčel mladý naháněč z letiště. „Nechtěl předložit doklady, tak ho strážníci předvedli na policii,“ dodala Přikrylová.

534782:gallery:true:true

pravdomluvny ( 8. dubna 2010 07:08 )

všichni moc dobře víme proč je to video sestřihaný... ani neni jistý že taxikař někoho napadl policie by měla mít postih....

mrazik88 ( 7. dubna 2010 18:39 )

dej si sám na ***ku

mrazik88 ( 7. dubna 2010 18:38 )

proč to video je setříhaný otom asi něco svědčí sebranka nebo už nevim

mr008 ( 6. dubna 2010 21:11 )

cech to byl!!!!!!!!!

agent ( 6. dubna 2010 21:07 )

však se to stane

Zobrazit celou diskusi