Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Pes pokousal v obličeji holčičku (4)

Rotvajler
Rotvajler  (Autor: Archiv)
Autor: ČTK - 
16. ledna 2010
17:39

V Unhošti na Kladensku odpoledne rotvajler pokousal v obličeji čtyřletou dívku. Utrpěla rozsáhlejší tržnou ránu na levé tváři a spánku.

Zranění není vážné, informovaly mluvčí středočeské záchranky Tereza Janečková a Eva Jurinová, mluvčí pražské motolské nemocnice, kam záchranáři dívku převezli.

Mluvčí kladenské policie Michaela Nováková řekla, že událost se stala v rodinném domě, kde byla dívka na návštěvě. "Budeme si předvolávat majitele psa, budeme předvolávat svědky. Zatím nepadlo žádné obvinění," uvedla.

Podle Janečkové byla dívka po příjezdu zdravotníků při vědomí. "Ale záchranáři jí okamžitě museli poskytnout ošetření," řekla. Jurinová uvedla, že motolští lékaři dívku operovali, respektive "provedli esteticko-chirurgický zákrok". "Je v pořádku. O vážné poranění nejde," dodala mluvčí nemocnice.

c3rb3r0s ( 18. ledna 2010 10:22 )

Vsadim se že mu to blbý dítě tahalo za uši nebo ďoublo prstem do oka nebo něco, takže pes se jenom bránil. dobře mu tak harantovi, teďka si bude dokonce života pamatovat že se nemá cpát do psů.

zirafa ( 17. ledna 2010 14:56 )

zirafa ( 17. ledna 2010 14:54 )

janina23 ( 17. ledna 2010 10:08 )

Myslím si, že pokud mám bojové plemeno je třeba se mu řádně věnovat s výchovou, tito psi vyžadují tvrdou výchovu...pes je vždy odraz páníčka!!! pes ale většinou bez důvodu neútočí..ale někdy můžete mít i jezevčoura či krysaříka a pokud bude zanedbaný s výchovóu také může napadnout, samozřejmě poranšní ale pak nemá takové rozměry

beata ( 17. ledna 2010 08:46 )

Přesně tak, tohle je mediálně vděčné téma, furt čteme, jak nějaká bestie pokousala ubohé děťátko. Ale sama jsem byla několikrát svědkem, jak ubližovalo děťátko psovi-a rodič se bavil opodál.Minule u pošty přivázaný pes a nějaký 4 letý fakan ho tam po hlavě, do čumáku mastil dřevěným kladívkem a matka byla na poště.Pes se nemohl ani pasívně bránit útěkem.Za děti jsou odpovědní rodiče.Ano jsou i zlí psi, kteří mohou zaútočit bez vyprovokování, ale proč jsou zlí? Na základě jakých zkušeností a traumat z minulosti? Nejsem pejskařka a nanávidím pejskaře, co nedoržují vyhlášku, včera jsem byla za barákem s malou a saněma a mezi hovínkama se fakt těžko kličkovalo.Fakt romatika na bílém snížku.A nejsou to žádné socky, co neuklízí po svém psovi, znám mnohé elegány v obleku, co chodí venčit pravidelně do parku svá velká plemena a ani se neobtěžují předstírat, že výkaly nevidí.A že by je měli na vodítku? To ani náhodou.Kolikrát já už jsem umývala smrduté lejno z boty dětem.Fuj.takže je to všechno na lidech.Psi za nic nemohou.

Zobrazit celou diskusi