Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

"Exot" Benda se kaje: Udělal jsem chybu!

Fotografie
Bývalý proděkan Kindl  (Autor: internal)
Autor: pes, pet - 
2. listopadu 2009
16:21

Poslanec a podle své strany právnický expert Marek Benda (ODS) konečně přiznal, že jeho diplomová práce na plzeňských právech je nedostatečná!

 

"Udělal jsem chybu," posypal si hlavu popelem Benda, který mimochodem vytvořil náhubkový zákon, který v podstatě zničil demokracii v Česku. "Uznávám, že práce nesplňuje předepsaný počet znaků," kaje se Benda, který podivně levně získal letos v červnu titul doktora práv na plzeňské fakultě.

Že by Bendu začalo hryzat špatné svědomí? Co by jeho počínání řekl jeho otec, politik, filozof a chartista Václav Benda?

Na problémy s Bendovým doktorským studiem upozornil jako první deník Aha! Poslanec tituly Mgr. a JUDr. získal za stejnou práci. Jeho diplomka byla podle Aha! téměř o 50 stran kratší, než předepisují pravidla - seznam pramenů a literatury čítá jen 12 zdrojů, poznámky pod čarou neodkazují na žádný citovaný pramen a netypický je i formát stránek. Jeho práce má fakticky 57 normostran. Standardní práce má mít stran alespoň sto. Benda to obešel tak, že použil větší písmo i řádkování a tím práci natáhl na 109 stránek.

Bývalý proděkan Kindl Bývalý proděkan Kindl | Jiří Hadač

U mnohých škol by to bylo jednoznačné pochybení. V Bendově posudku se ale dočteme, že vše je v nejlepším pořádku. Konzultantem jeho práce byl samozřejmě dnes už bývalý proděkan Milan Kindl, který je spojován s korupcí a skandály s "rychlostudenty" na právní fakultě.

Poslanec Benda si dobře uvědomuje, že skandál s diplomkou může ohrozit jeho politickou kariéru, a proto by se rád "špinavého" titulu zbavil. "Požádám vedení fakulty, aby mi titul odebrali a otevřeli znovu rigorózní řízení," řekl Benda, který chce znovu obhajovat titul. Řeklo by se - pozdě bycha honit!

Na plzeňské fakultě, kde se "kšeftovalo" s právnickými tituly, chybí řada diplomových prací. A na 400 studentů tu vystudovalo ve zkráceném období. Z toho 35 v extrémně krátké době, třeba i během dvou měsíců...

313709:gallery:true:true

 

 

carr ( 6. listopadu 2009 09:11 )

je prolezlá plzeňskými absolventy.Tento spolek je svým způsobem organizovanou skupinou, která spáchala trestný čin, jehož podstatou je uvedení národa v omyl, kdy deklarovala vzdělání svých členů na takové úrovni, které požaduje zákon k výkonu jimi obsazených postů. Protože ONI sami se neodsoudí, jelikož nepochybuji o tom, že i v justici nějaký bude, navrhuji pro absolutní nedůvěru občanů ve spravedlnost v naší zemi uzavřít smlouvu o DÍLO s čínskou justicí. Ta by soudila a trestala, česko by ušetřilo za polofunkční soudní moloch a možná by už nikdo nemával plzeňským či jiným diplomem, neokrádal veřejně a bez trestu ostatní,atd...

houston ( 6. listopadu 2009 08:19 )

Byla bych pro,aby všichni co získali titul podvodem,je odevzdali a ještě vrátili peníze,co za titul který jim nepatřil dostávají.Hned by byla pěkná hromádka peněz,na potřebné věci.Třeba pro nemocné děti a ne,chtít od lidí,co musí počítat každou korunu.

gogo ( 6. listopadu 2009 07:01 )

hádanka schválně, který režim chtěl zcela fyzicky zlikvidovat český národ ? Fašismus či komunismus? Nemusíš to hledat, samozřejmě, že fašismus....

gogo ( 5. listopadu 2009 08:21 )

Ať dělali co dělali, tak nerozkradli tuto zem, nezlikvidovali Československo, nevytvořili půlmilonovou armádu nezaměstnaných, nepustili sem mafie z celého světa, nepustili sem drogy, neudělali z lidí bezdomovce a neodevzdali nás na milost a nemilost zahraničním firmám.... A to je obrovský rozdíl oproti dnešní úděsné realitě na všech frontách ... Věřím že restituenti a zbohatlíci se mnou nebudou souhlasit, ale oni nejsou tou většinou tohoto národa....

1asta ( 4. listopadu 2009 10:19 )

Naprostý souhlas.do parlamenti nebyl ani zvolen ,ale jmenován za jinéhp zemřelého poslance.

Zobrazit celou diskusi