Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Čtrnáctiletá striptérka Tereza: Dostala smlouvu!

Fotografie
 (Autor: internal)
Autor: lac - 
25. srpna 2009
08:26

Skandální Miss bikiny Tereza (14) z Chomutova se nejspíš opravdu stane tváří Kamencového jezera a diskotéky, na jejíž akci se svlékla. Její nahé fotky pak vystavili na internetu.

Smlouvu na focení už má dívka od pořadatelů doma. „Musí si ji pročíst rodiče. Předběžný souhlas dali,“ tvrdil včera Petr Král, manažer zábavy letního areálu Banda, kde soutěž krásy proběhla.

Tereza by se pak měla oblečená v plavkách usmívat z propagačních materiálů a kralovat "Kamenčáku" celý rok. Aby vyhrála, neváhala rozjetému publiku odvážná školačka ukázat i obnažená prsa. Soutěž bez pravidel kvůli nízkému věku vítězky proto prověřuje policie, a to zda šlo o pochybení rodičů nebo pořadatelů, či trestný čin.

Sama Tereza se k tomu staví tak, že se až moc nestalo a tváří a modelkou se chce stát. Matka dívky podle našich informací nadšená skandálním počinem dcerky není, ale bránit jí v jejím snu nechce.

gevi ( 25. srpna 2009 16:40 )

v cestě za štěstím? Kam ta cesta vede je v těchto případech těžké poznat dopředu.Lze jen odhadovat. Ale na cestu za vzděláním to nevypadá.

blesk123456 ( 25. srpna 2009 09:42 )

a to buďte rád, že nevíte co se děje v Rakousku, Německu, Francii, Holandsku. Tam se dějí dětem a ženám daleko horší věci. nehledě na to, že tuto slečnu fakt nikdo nenutil. a jestli máte pocit, že je to tady hrůzda, doporučuji skouknouk 3 dílný dokument Šokující asie, to teprve poznáte co se děje. a jestli jste úlně psychicky na dně z tohoto činu, tak doporučuji koupi letenky do Severní Koreje, tak demokracie nehrozí

sakra ( 25. srpna 2009 09:35 )

Je až neskutečné co se u nás může dít!

Zobrazit celou diskusi