Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Výkaly v Akvaparku: Plavčíci je odmítali vylovit!

Výkaly v akvaparku
Výkaly v akvaparku  (Autor: čtenář Blesku)
Autor: mach - 
25. července 2009
12:14

VIDEO: Nechutné! Paní Alexandra z Ostravy při plavání narazila v akvaparku na výkaly. Když na to upozornila plavčíky, nepochodila. „Vím, že uhlídat stovky lidí v bazénu je nemožné. Ale ten přístup provozovatelů mě šokoval,“ řekla žena!

Do plaveckého areálu ve Frýdku-Místku přijela se synem Honzou (12) z Ostravy a nestačila se divit! To, že někdo použil vodu na koupališti místo toalety, oznámila plavčíkům v 11 hodin dopoledne. „Nedělo se ale nic. Jedna plavčice mi tvrdila, že to je chomáč vlasů u dna. Její kolega mi po dalším upozornění zase řekl, že už to, s prominutím, hovno, vytáhl. Na to jsem syna Honzíka znovu pustila do vody a on po pár minutách přišel s tím, že plavčík lhal, že to tam pořád je,“ zlobila se paní Alexandra.

Po více jak čtyřech hodinách jí došla trpělivost a se synem zapáchající hromádku vylovili a vše nahráli na mobil. „Když jsme „úlovek“ nesli v igelitce, snažil se nám personál tašku vytrhnout. Asi, aby nebyl důkaz pro naši kritiku,“ pokračovala žena.

370807:gallery:true:true

Blesk chtěl znát i názor druhé strany, ale slečna u pokladny tvrdila, že paní vedoucí ani její zástupkyně na místě nejsou a budou až druhý den. Telefonní kontakt původně slíbila, ale pak na nátlak kolegy, odmítla dát.

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

6996 ( 29. července 2009 13:50 )

Až nyní jsem se dozvěděl, že se zde objevila nahrávka s mou osobou, jsem ten plavčík na videu, a ptám se, je to možné bez mého souhlasu? je možné si dávat na net koho chceme a kdy chceme a jak chceme a vymýšlet si nějaké souvislosti? To nikomu nevadí? A pokud by opravdu zajímalo redakci nebo někoho názor z druhé strany, jsem zde a jsem připraven ho prezentovat, ale do toho nikdo asi nepůjde, protože pak by se zjistilo, že možná vše bylo úplně jinak...Ale jedno vím jistě, že varuji všechny ,kteří nějak podnikají ve službách před touto dámou, lze li zde hovořit o dámě, je to žena hledající a vytvářející problém a všem vzkazuji, at oželí její vstupné či útratu, nestojí to za těch pár peněz...Po jejím upozornění na daný problém jsem já osobně šel tuto hnědou věc vylovit, za pomoci chlapce, ne jejího syna, který na to upozornil dříve, ukázal mi kde to je. A pak asi po 4 hodinách, kdy byla tato dáma a její syn upozorněni na neodržování pravidel, nošení jídla k bazénu, ale to kdyby jim tam spadlo, by asi nevadilo, se najednou objevila i se svým synem z prostoru toalet a sprch s igelitkou a mladík skočil do vody a najednou "zázračně" něco vylovil...jak divné, že by to tam donesl sám..? Že by opravdu snaha poškodit a nebo udělat naschvál za něco..? A mám svědky, kteří mojí teorii rádi potvrdí a viděli stejně jako já...

judy07 ( 27. července 2009 21:13 )

Vážená paní. Divím se, že ztrácíte čas vysvětlováním svého dobře míněného počinu účastníkům této diskuze. Je to očividně zbytečné. Dle mého názoru má člověk za ne zrovna nízké vstupné do takovýchto zařízení právo na vodu takové čistoty, jaká odpovídá hygienickým předpisům. Pokud provozovatel není schopen průběžné čistotu vody zajišťovat, (což ve Vámi zdokumentovaném případě rozhodně byl), ať tedy provoz ukončí.Vám bych doporučovala obrátit se se ztížností na příslušnou hygienickou stanici, která může toto zařízení častěji kontrolovat. Zvířecí chování mezi lidmi bohužel nevymítíme. Alespoň bych pohrozila vyšší pokutou - samozřejmě při přistižení. I to by nemuselo být až tak nemožné, jelikož plavčíci mají hlavně za úkol sledovat chování lidí ve vodě. Jak jinak by pak zjistili, že má někdo potíže a že potřebuje pomoc. Nebo že by plavčíci kontrolovali plavce až po zavírací hodině???!!! Nechci Vám brát optimismus v tom, že celou kauzu hodnotíte kladně. Já jsem ale spíše pesimista: Pokud takového postoje a jednání byli zaměstnanci schopni jednou, budou toho schopni i podruhé, dokud z toho nebudou mít větší potíže! Tolik můj názor.

apalaxa ( 27. července 2009 09:36 )

Každý správný hrošík miluje vodu, je dobrý plavec můj přerostlý hošík je vlastně také savec - vodu však miluje čistou a průzračnou, kde vidí, co je na dně. (na rozdíl od toho hrošíka, lebedícího si v bahně). Laskavě vynechte mého hošíka a zaměřte se na meritum věci, lidé, zamyslete se přeci.... Zmíněný exkrement nebyl můj, ani mého syna, objevili jsme ho náhodně při potápění. Ležel na dně od prvního upozornění plavčíkům celé 4 hodiny. Plavčíci tvrdili : - jsou to vlasy - osobně jsem ho vylovil - osobně jsem ho vylovil - osobně jsem ho vylovil (to jsou již 3 plavčíci, kteří ho osobně vylovili) Kdybych to nenatočila, nikdo mi neuvěří... nebo snad ano ..? Celou kauzu hodnotím kladně, pokud se tam ještě někdy něco podobného (fuj)vyskytne, věřím, že to nyní bude bleskově odstraněno Alexandra

romule ( 27. července 2009 03:26 )

Plavčíku s inteligentní reakcí na můj příspěvek: já se učila a proto jsem naštěstí nedopadla jako ty. Já si nestěžuji . A že ty jsi pologramotná lopata, za to nemůžu

romule ( 27. července 2009 03:20 )

Jsi hovado.

Zobrazit celou diskusi