Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Reakce čtenářů na pornoskandál: "Chudák kluk!"

V ložnicích se odehrávávají různé věci. Sotva však před zraky dětí!
V ložnicích se odehrávávají různé věci. Sotva však před zraky dětí!  (Autor: Blesk)
Autor: rvs - 
14. června 2009
14:50

Skandální video, na němž matka souloží s milencem před svým malým synem, zatímco její manžel a otec dítěte natáčí sexuální scénu videokamerou, vyvolalo mezi čtenáři Blesk.cz vlnu emotivních reakcí.

Rozhodně mezi nimi převládá pobouření a volání po trestu pro nezodpovědné rodiče. Vybíráme několik reakcí, které naši čtenáři napsali do diskuse. Více o skandálu a video ZDE.

"Samozřejmě že se může stát, že dítě načapá rodiče. Ale nepřijde mi normální, že když je tedy to dítě načapá, tak že by v milování pokračovali dál, aby se na to dítě dívalo. A v tomhle případě maminka s cizím pánem klidně pokračovala dál, když dítě přišlo a tatínek to točil. V tom mi to přijde ujeté." (Kofila)

"Tohle je prostě neomluvitelné, tady aspoň vědí o koho jde a může se to začít řešit, ale nejhorší na tom je, že takovejch lidí je spousta. Já bych je snad vraždila, co s nima? Jsou to prasata a nic jinýho a já doufám, že budou řádně potrestaný, i když ty naše tresty jsou směšný." (Tumina)

"Nechápu proč by dítě nemohlo být přítomno aktu lásky svých rodičů co je na tom tak špatného? Zlostné a sprosté reakce vypovídají o pokřivené nebo zcela chybějící sexualitě zdejších pisatelů." (Dunky)

"Ale tady nejde o to, že dítě vidělo něco sexuálního! Tady jde o to, že to jsou jeho vlastní rodiče a navíc jde o sex mámy z někým cizím! Pokud mu je pět let, to přece už není málo a pokud to takhle dělají a dělali běžně, pak to opravdu není normální. Jakou správnou výchovu tohle má tomu dítěti dát? Že je normální, když máma spí s někým jiným? Že je normální, že to dělají před vlastním dítětem? Vždyť je to úplně hrozné a úchylné!" (Saryk)

"To je humus! Kde a kdo je tatínek? Nejsem absolutně puritán, ale děti a zvířátka prosím nechat bokem. Dozvíme se, kdo to je, a zda byl potrestán? Chudák kluk…" (Galope)

"Je to hnus a měla by se o to zajímat i sociálka!!! Jak se bude chovat ten klučina, až z něho vyroste dospělej chlap? Takoví rodiče by neměli mít děti! Ať si pořídí psa, tomu natáčení vadit nebude a klidně se do kamery bude i usmívat." (avule 72)

mouse ( 29. června 2009 15:40 )

jo je to hnus velebnosti, ale možná se v dalších 10 letech dočkáme pokračování , pochybuji že existuje jen jedno krátké video

janisb ( 15. června 2009 20:04 )

Vy perverzni kreteni. Nezapominejte ze bulvar at je jaky je vzdy znal svoje meze. Snad mu nebudete vynadat za to ze diky blesku tyhle parchanti si jdou sedet.. Co bys chtel slyset od maleho kluka ty idiote. Ze by ti rekl ze se mu to libilo? ty vole, tahnete zpet na tom vasem perverzu.cz a tam si piste vase nechutne nazory. Pojdme ted potrestat blesk ze je vubec zverejnil. Tyhle uchylaci snad nemaji zabrany? fuj.

janisb ( 15. června 2009 19:57 )

Ze je to hnus, na tom se schodneme vsichni. Jenze vsude se bavi jen o vine toho "kameramana" reditele divadla nebo co. ale Co ty dalsi 2? "milenec" a ta zenska? oni za to nemuzou? Jasne ze jo. Vsichni 3 zaslouzi nejmin 5 let ve chladku. tam by je "vychovali". Trestat trestat trestat.... Pro me za me nejlepe by udelali kdyby je prinesli vsichni 3 na Vaclavaku na takovy mensi "populisticky trest". Ja bych s radosti tem akterum a kameramanovi predvedl ten trest co by za to spravne zaslouzili ;-)

anasyi ( 14. června 2009 23:12 )

najdi si nejakyho kone a odjed

anasyi ( 14. června 2009 23:11 )

asi tak nejak

Zobrazit celou diskusi