Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Bývalý zaměstnanec: Fotbalista Luhový mi dluží 50 tisíc

Karel Fajman tvrdí, že mu Milan Luhový dluží 50 000 korun.
Karel Fajman tvrdí, že mu Milan Luhový dluží 50 000 korun.  (Autor: Martin Sekanina)
Autor: zal - 
21. května 2009
11:28

Fotbalový expert a kandidát na manažera reprezentace Milan Luhový (46) čelí v krátké době druhému obvinění z nezplacení dluhu! Blesku se ozval jeho bývalý zaměstnanec Karel Fajman (58), který tvrdí, že ho Luhový připravil o 50 000 korun.

„Dostal jsem výpověď, ale poslední dva platy a odstupné mi Luhový přes sliby nezaplatil,“ říká Fajman, který ve fi rmě MTOP Service, s.r.o., pracoval jako garážmistr. „Snažil jsem se pana Luhového zastihnout, ale vyhýbal se mi a telefon nebere,“ popisuje muž trable s bývalým zaměstnavatelem.

Milan Luhový, který uvedenou firmu vlastnil necelé tři měsíce a poté byl jejím jednatelem, však jakékoliv závazky odmítá. „V době jeho odchodu jsem již ve společnosti nebyl. Pan Fajman navíc ukončil pracovní poměr dohodou a to, že si k ní rukou dopsal, že nedostal výplatu, je k smíchu,“ reagoval Luhový na obvinění. Podle něj ani nedošlo ke kontaktu ze strany Fajmana. „Nebudu to řešit. To se točí pořád dokola,“ uvedl Luhový závěrem na vlnu nařčení, která jsou spojena s jeho podnikáním.

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi