Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Tchyně útočí na obviněnou matku

Z vraždy  podezřelá matka (29) s dětmi na fotce, kterou kdosi položil mezi hračky a svíčky před dům
Z vraždy podezřelá matka (29) s dětmi na fotce, kterou kdosi položil mezi hračky a svíčky před dům  (Autor: Blesk - Ondřej Požár)
Autor: Ondřej Požár - 
21. května 2009
05:00

Pohřeb dvou zavražděných dětí z Hodonínska se blíží. S Lucinkou (†2) a Jarkem (†7) se vesnice rozloučí zítra odpoledne. Jejich matku (29), obviněnou z dvojnásobné vraždy, poslal soudce do vazby. A atmosféra v rodině houstne: Tchyně tvrdí, že žena se o děti špatně starala!

V prohlášení, které zveřejnila tchyně obviněné ženy, na snachu útočí a označuje ji za špatnou matku. „O děti se starala velmi špatně. Vařila jim málo a děti jedly především salámy a uzeniny. Děti ji nezajímaly. Zemřít měla ona, a ne ty nebohé děti. Ať trpí bolestí, jak trpěla Lucinka, Jareček i ten pes,“ tvrdí paní Anna.

Podle ní snacha místo péče o děti chodila po hospodách. To však rázně popřeli hostinští v obci, kde rodina bydlela. I další lidé označili obviněnou ženu za vzornou mámu. „Jsou to všechno jen pomluvy! Tu rodinu znám, jsou to dobří lidé. A vůbec – v které rodině nejsou občas problémy?“ kroutil včera hlavou starosta obce na Hodonínsku.

Jenže údajnou vzornou mámu teď policie viní, že surově ubodala své dvě děti – Lucinku (†2) a Jarka (†7). A za to jí hrozí až doživotí. Její manžel nechce s novináři mluvit. „Nechte mě být!“ znovu včera odbyl Blesk zdrcený muž.

aktij ( 21. května 2009 12:46 )

držet ústa. Pokud věděla o špatných podmínkách v rodině a nezasáhla (např. nahlášením na sociálce), tak by její postoj mohl být klasifikován jako napomáhání trestnému činu a mohla by jít bručet taky. Po bitvě je každý generál, co? Měla by si zamést před vlastním prahem!

zumzum ( 21. května 2009 09:27 )

Peklo od tchýně a švagrové? to by taky mohl být důvod zkratu té paní. Je to strašné, že to odnesly ty děti i ten pejsek - ale teror v rodina dohnal lidi už k podobným činům. Ty dvě bych pořádně skřípla - Nevinní se špinavýma rukama.

Zobrazit celou diskusi