Středa 17. dubna 2024
Svátek slaví Rudolf, zítra Valérie
Oblačno, déšť 10°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Milenka Ztraceného vystrčila prsa

Autor: Eva Tušková, apk - 
11. února 2011
05:00

Na co sbalila Deborah Kahl (17) alias Debbi zpěváka Marka Ztraceného (25)? Na odhalený výstřih! Kromě zpěvu dokáže Debbi zaujmout i jinak. A mnohem pikantněji. Čtenář Blesku poslal do redakce snímky nadějné zpěvačky v poněkud choulostivých situacích, kde dává všem na odiv svoje vnady.

Na jedné z fotek Deborah Kahl náruživě odhaluje svoje poprsí před objektivem fotoaparátu. Z fleku by se tak místo zpívání na koncertech mohla pustit do focení sexy s nímků do některého z pánských magazínů.

Ztracenému to nevadí

„Debbi je takový blázínek, asi zase někde něco vyváděla, ona je velmi spontánní člověk. Ale charakterově je úžasná, je mi s ní dobře,“ reagoval na odhalené snímky přítelkyně Marek Ztracený.

Pár týdnů už se zpěvačkou randí. Kromě nové lásky musí ale zpěvák řešit i svého nenarozeného potomka, kterého čeká se svojí expřítelkyní, moderátorkou Marcelou Skřivánkovou. Debbi bere zveřejnění snímků s nadhledem. „Fotila mě moje kamarádka a pak to dala na Facebook,“ vysvětlila zpěvačka.

Debbi se daří

Svoje pěvecké nadání zkoušela v první řadě Česko Slovenské SuperStar, kde ale vypadla už v prvním semifinálovém kole. Porotce zaujala barvou hlasu, ale vzápětí jí vyčinili za podobnost s americkou zpěvačkou Macy Gray.

Nyní o sobě dává Debbi vědět. Díky singlu Touch the Sun, který původně nahrála jen do reklamy, se stala během několika týdnů nejhranějším interpretem v českých rádiích.

gogo ( 11. února 2011 07:50 )

ukázala kalhotky.... nemá kalhotlky..... spadly jí kalhotky.... má silikony poprve..... má silikony podruhé... má chlapa.... nemá chlapa .... trapné ....

janteto ( 11. února 2011 07:40 )

jsem se z té pitomosti opupínkoval.O Debbi, takovou pitomost napíše jedině de.bil, který je na choulostivé a pikantní situace odborník. Ten vršek od magy je opravdu famózní, asi jako ten zatracený zpěv, milenky Ztraceného!!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa