Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Metalista Randy: Zaplatil kauci, ale zůstává v base!

Autor: jos, rvs - 
3. července 2012
18:54

Americký zpěvák Randy Blythe (41), který před dvěma lety podle policie zabil metalového fanouška Daniela N. (†19) bude na kauci propuštěn z vazby. Rodina mrtvého je zhnusena tím, že v Česku vládnou peníze. Výši kauce považuje za směšnou. Podle manažera skupina byla kauce ve výši 4 miliony zaplacena v úterý ráno, zpěvák však může ve vazbě zůstat až dalších 20 dnů.

Frontman americké metalové skupiny Lamb of God může každým dnem opustit vazbu. Zatím strávil Randy Blythe v cele 7 dnů. Přestože jeho manažer exkluzivně Blesk.cz potvrdil, že kauce ve výši 4 miliony korun byla zaplacena už v úterý ráno, Blythe stále zůstává ve vazbě. Dá se očekávat, že jakmile bude Blythe propuštěn, bude se chtít okamžitě vrátit do Spojených států.

Redaktoři Blesku se telefonicky spojili se strýcem mrtvého Daniela N. Ten je vývojem celé kauzy velice znechucen. "Je to jen o penězích. To je jediný zájem. Kauce 200 000 dolarů je směšná," uvedl muž, který se s tragickým odchodem svého synovce dosud nesmířil. Nyní chce jen spravedlnost, ale bojí se, že Blythe z Česka okamžitě po propuštění zmizí.      

Mluvčí městského státní zastupitelství Štěpánka Zenklová Blesku sdělila, že americká strana odmítla po žádosti Česka převzetí trestní věc. To znamená, že Američané s Českem pravděpodobně nebudou na Blythově případu spolupracovat. Kdyby metalista odjel do USA, americká justice ho téměř určitě nevydá.  

Randy Blythe byl zadržen ve středu na letišti v Ruzyni a ihned putoval do vazby. Policie ho obvinila ze zabití.

Když Blythe se svou kapelou Lamb of God před dvěma lety koncertoval v pražském klubu Abaton, shodil z pódia fanouška Daniela N., který na něj údajně několikrát vylezl. Daniel N. si při pádu poranil hlavu, čtrnáct dnů byl v kómatu a pak zemřel.

Rozhovor s manažerem skupiny Lamb of God přineseme už zítra ráno! Kdy se skupina o smrti fanouška dověděla? Kdo Daniela N. strčil z pódia? Čtěte zítra na Blesk.cz!

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

pgga ( 7. července 2012 18:01 )

Proc nebyl Ceskem vydan "mezinarodni" zatykac HNED po teto udalosti ktera se stala pred dvema lety?.Randy netravil tuto celou dobu pouze ve Statech..takze? Pochopitelne se tady jedna pouze o penize..ktre si Cesky stat ponecha a zadny zatykac nebude.

mememumu ( 4. července 2012 12:54 )

V mém případě to nejsou teorie, na ty jseš zjevně odborník ty, všeználku.

12356 ( 4. července 2012 02:33 )

odetko, spatne jsem prepastovala, myslela jsem tuhle z mladsich let: http://www.youtube.com/watch?v=c-EiKPrAOHA&feature=related

12356 ( 4. července 2012 02:22 )

Nauc se cesky intelektuale  zapomNela!!!!

12356 ( 4. července 2012 00:52 )

3dots   ja si ted smichem cvrnkla do tesilu hahaha

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa