Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Soutěž RetroSilvestr: Táta slavil třetí svatbu!

Tatínek se ženil potřetí, ale s nadšením, píše čtenářka.
Tatínek se ženil potřetí, ale s nadšením, píše čtenářka.  (Autor: Rodinný archiv Marie Pantůčkové)
Autor: Richard Veselý - 
29. prosince 2010
16:22

Soutěž o nejlepší retrofotku ze Silvestra pokračuje. Čtenářka Blesk.cz nám poslala fotografii ze svatby svého tatínka, která se odehrála v padesátých letech, přímo na Silvestra. Máte i vy ve svém starém rodinném albu podobný skvost? Pošlete nám ho a zapojte se do soutěže.

Fotografie je z roku 1958 a zachycuje dokonce oslavu dvojnásobnou - tu silvestrovskou a navíc svatební.  "Tato fotka je ze svatby mých rodičů 31.12. 1958. Brali se na Nové radnici v Brně na Silvestra, což veselí zdvojnásobilo," píše paní Marie Pantůčková, která nám tento historický snímek poslala.

Pro tatínka paní Pantůčkové to byla dokonce již třetí svatba. "Na fotce jsou mí rodiče - tatínek se ženil potřetí, ale s nadšením. Dále svědci Cábovi, paní Mrázová a moje babička Barbora," popisuje čtenářka.

Přihlaste se také do silvestrovské soutěže! Na adresu tip@blesk.cz nám posílejte nejlepší, nejstarší, nejzábavnější fotky, jak jste vy, nebo vaši blízcí v minulosti trávili Silvestr. V předmětu e-mail označte heslem "Silvestr". Ty nejlepší snímky odměníme!

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa