Výčet zákroků Simony a Alice

I když to hlavní je dílem přírody, občas se jí musí trochu pomoci. Prvním pomocníkem je botox. „Na drobné i střední vrásky i jako prevence jejich vzniku je ideální. Někomu se to může zdát jako běžný zákrok, který dnes dělá kdekdo. Ale věřte mi - aby výsledek vypadal přirozeně a ne jako maska, je důležité, kdo s ním pracuje. Jsem ráda, že já mám zrovna na Klinice Yes Visage profíky, kde všechny zákroky dělají s péčí a citem pro přirozenost,“ prozradila Simona Krainová (43) o botoxu. Její slova potvrzuje i Alice Bendová (43), která si první botox nadělila až ke čtyřicítce. „Z rukou zkušeného lékaře se není u botulotoxinu čeho bát a už vůbec ne ztráty mimiky. Zachová se pohyblivost obličeje a pouze se relaxují místa s větší silou mimických svalů, tak abychom předešli vytvoření fixovaných vrásek a výsledek vypadal stále přirozeně,“ potvrzuje slova Simony specialistka na antiagingovou medicínu a dermatologii MUDr. Hana Plachá z téže kliniky.

 

Klinika Yes Visage a.s.
Autor: Klinika Yes Visage a.s.
Klinika Yes Visage a.s.
Autor: Klinika Yes Visage a.s.

Aplikace botulotoxinu, zvýraznění kontury rtů pomocí tělu vlastní kyseliny hyaluronové, omlazení krku vlastní plazmou a aplikace mezonití, to jsou zákroky, kterými pomohla přírodě herečka Alice Bendová. Zmíněné mezonitě umí řešit i povadající až smutný výraz obličeje vlivem poklesu tkání. To vše rychle, bez jizev a bez nutnosti operace či skalpelu. Nitky se vstřebají a zanechají jen zpevněný obličej. „Omlazení není většinou o jedné technice, ale je to většinou mix vhodně zvolených ošetření. Ideální je i kombinace s aplikací vlastní plazmy. Ta obsahuje proteiny a krevní destičky s velkým množstvím růstových faktorů, které přirozeně podporují revitalizační a regenerační procesy buněk,“ vysvětluje k výkonům Alice mezinárodní školitelka a specialistka antiagingové medicíny MUDr. Zuzana Poláková z Kliniky Yes Visage. 

Klinika Yes Visage a.s.
Autor: Klinika Yes Visage a.s.
Klinika Yes Visage a.s.
Autor: Klinika Yes Visage a.s.

Na plazmu nedá dopustit ani Simona: „Je to můj elixír mládí. Využívá to nejcennější z mého vlastního těla. Po plazmaliftingu mám pleť úplně prozářenou a cítím, jak se drží vypnutá, vyživená a čerstvá, jako bych se každý den pořádně vyspala,“ doplňuje souhlasně doktorku Polákovou Simona. Více o zmíněných zákrocích dermatologie na www.yesvisage.cz nebo ve videu. 

Video
Video se připravuje ...

Celebrity o Klinice YES VISAGE Klinika Yes Visage a.s.

Simona i Alice si zkrášlení chválí a na přirozenosti jim rozhodně neubralo. „Kdybych to na sebe nepráskla, nikdo na mě žádné ošetření nepozná," dodává s úsměvem Alice. „Kamarádky se mě kolikrát ptají o radu. Vždycky radím, zajděte na kliniku a na nezávazné konzultaci zjistíte, co je možné. Často jsou pak překvapeny, jak i málo stačí k výrazné změně k lepšímu,“ doplňuje Simona. 

Tip pro vás:

Vánoce na Klinice YES VISAGE jsou dvojnásobné. K zakoupeným dárkovým poukazům nadělují jako vánoční bonus další poukázky v hodnotě až 15 000 Kč. Ty pak může kupující využít pro sebe nebo opět jako dárek. „Nejčastěji klienti kupují poukázky se stanovenou částkou k využití na cokoliv. Z více jak 300 služeb si pak u nás vybere opravdu každá žena. Získává možnost výběru od neinvazivních, kosmetických či kadeřnických služeb přes služby moderní miniinvazivní dermatologie a laserů až po zákroky našich špičkových chirurgů. Poukazy lze využít také na nyní velmi populární celkové preventivní vyšetření zdraví. Zda tedy mladší tvář bez vrásek nebo třeba jen příspěvek na nová prsa, liposukci či prevenci zdraví, si už obdarovaná rozmyslí sama,“ vysvětluje manažerka největší estetické kliniky u nás. Více o dárkových poukazech Kliniky YES VISAGE na www.yesvisage.cz/vanoce.