Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

VIDEO: Slavné ženy, které porazily rakovinu prsu

Video se připravuje ...
30. listopadu 2015
15:42
Prezentace klienta: Toto není redakční text. Redakce Blesku nezodpovídá za jeho obsah

Rakovina prsu je zákeřná nemoc, která může potkat každou z nás. Každý rok jí u nás onemocní na 6 000 žen. Rakovinou prsu tedy onemocnění každá osmá žena a každá čtvrtá z nich nemoci bohužel podlehne. Onemocnění se nevyhýbá ani slavným ženám. V  minulosti s ní bojovala například zpěvačka Anastacia nebo herečka Chantal Poullaine. Nejznámější bojovnicí proti této nemoci je ale bezesporu hollywoodská hvězda Angelina Jolie.

Je neuvěřitelné, že i v dnešní době umírají ženy v takovémto počtu na rakovinu prsu. Statistiky bohužel mluví jasně a počet žen, které podlehnou rakovině, je nanejvýš znepokojující. Příčinou je ve většině případů zanedbaná prevence a pozdní odhalení nádoru. České ženy stále podceňují vážnost onemocnění a jeho prevenci, a i přes celosvětovou osvětu nechodí na pravidelné prohlídky k lékaři. Právě proto vznikl projekt For You, jehož cílem je tuto situaci zlepšit.

I slavné ženy, podobně jako všechny ostatní, které s rakovinou prsu bojovaly, se během léčby musely spoléhat na pomoc svých blízkých a na nějakou dobu omezit pracovní činnost, zrušit turné, odmítat zakázky. V případě celebrit dočasná ztráta zaměstnání samozřejmě nezatíží rozpočet tak výrazně jako u běžně pracujících žen. Nezapomínejte proto na projekt For You a na stejnojmenné pojištění.

Pomoc ve formě pojištění

Součástí projektu For You je totiž kromě preventivního programu také stejnojmenné pojištění. V rámci pojištění For You vyplácí NN Životní pojišťovna až 750 000 korun, a to jednorázově hned po zjištění diagnózy. Tato částka je vyplácena ihned po stanovení diagnózy a pomáhá ženě dorovnat nenadálý výpadek příjmu a nemalé finanční výdaje, jako jsou například platby za léky, dopravu či doplňkovou péči. Kromě výplaty až 750 000 Kč může pacientka využívat také unikátní asistenční služby v hodnotě 20 000 Kč. Mezi ty patří například úklid domácnosti, hlídání dětí, venčení domácích mazlíčků či doprava na vyšetření. Tyto služby usnadní pacientce život během léčby a ušetří jí maximum práce a starostí.

Chcete si být i vy jistá, že se v případě diagnózy dokážete postarat o sebe a svoji rodinu? Sjednejte si pojištění For You už od 200 korun měsíčně a zbavte se tak alespoň části obav z toho, co může budoucnost přinést.

Každá z vás, která si sjedná pojištění For You, získá navíc jako dárek kosmetický balíček Sephora v hodnotě více jak 1 000 korun.

SJEDNEJTE ONLINE

 

 

Video se připravuje ...
Další videa