Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Starosti Strýcové před Fed Cupem: Zatkli jí tátu kvůli drogám!

Autor: Tomáš Pokorný - 
1. února 2012
07:20

Nečekané starosti řeší před prvním kolem Fed Cupu v Německu (4. – 5. února) české tenistky a obhájkyně titulu. Otec reprezentantky Barbory Záhlavové-Strýcové (25) byl podle informací Blesku minulý týden zatčen kvůli údajnému drogovému deliktu!

Jindřicha Strýce v pátek podle informací Blesku zadržela pražská (!) zásahová jednotka na sídlišti v Plzni. Důvod? Údajná distribuce a přechovávání návykových látek. „Z auta vyskákalo osm chlapíků, vnikli do bytu, křičeli POLICIE, POLICIE a pak ho odvezli,“ popsal Blesku scénu jako z akčního filmu jeden ze sousedů.

Navzdory tomu Barbora v pondělí odcestovala s týmem do Stuttgartu a bude o víkendu připravena zasáhnout do bojů proti Němkám.

„Je to osobní záležitost hráčky. Ona ani nikdo z týmu se k tomu nebude vyjadřovat,“ řekl Blesku mluvčí fedcupového výběru Karel Tejkal.

Těžko říct, zda může rodinná záležitost výkon Strýcové poznamenat. Na pondělní tiskové konferenci v Praze působila normálně, usmívala se. Nikdo by nepoznal, že má doma tak velké problémy.

Naopak, těšila se do Stuttgartu, kde bydlí se svým manželem Jakubem Hermem-Záhlavou. „Stuttgart je v podstatě můj druhý domov. Žijeme tam tak napůl, bude to trochu zvláštní,“ přemýšlela.

Včera už si s společně s ostatními spoluhráčkami poprvé vyzkoušela povrch v Porsche-Areně. A do tréninku se pustila s vervou. „Barunka mě dneska naháněla zprava doleva, tak jsem trošku zpocenej,“ hlásil s úsměvem kapitán Petr Pála.

Zdá se, že tým, k němuž se po poledni připojila i česká jednička Petra Kvitová, může nepříjemná záležitost víc semknout. Jestli to tedy u sehraného souboru ještě vůbec jde. Bára určitě nalezne u českých parťaček velkou oporu.

pravicovy_volic ( 1. února 2012 12:38 )

Decathlone, krafej ti tady svá moudra, ožralá socko a příživo, ale varuji tě: Jediný rasistický slint nebo propagace komunismu a následuje trestní oznámení

pravicovy_volic ( 1. února 2012 11:21 )

Decathlone, krafej ti tady svá moudra, ožralá socko a příživo, ale varuji tě: Jediný rasistický slint nebo propagace komunismu a následuje trestní oznámení.

tracoinsa1975 ( 1. února 2012 11:16 )

Možná je starej Strýc dealer Bystroně z Plzně

oldedek ( 1. února 2012 09:55 )

Záhlavová-Strýcová ... To je ten "dlaždič" v sukních ?!?

jerry39 ( 1. února 2012 09:37 )

Možna že ty jsi jebnuty a neviš o tom.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa