Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Bohdalová slaví: Posílejte fotografie, odměna vás nemine

Jiřina Bohdalová salví 80. narozeniny
Jiřina Bohdalová salví 80. narozeniny  (Autor: Tomáš Vrbenský)
Autor: oj - 
3. května 2011
14:04

Jedné z největších českých hvězd je dnes 80 let! Máte fotografii nebo video s Jiřinou Bohdalovou? Vyfotografovali jste se s ní nebo potřásli rukou? Pomozte nám vytvořit unikátní fotoalbum legendární herečky na počest jejích 80. narozenin. Nejlepší snímky zveřejníme a odměníme.

Až dnes slaví Jiřina Bohdalové své 80. narozeniny. První překvapení jí přichystal Jan Hrušínský v pražském Divadle na Jezerce. Už v neděli po představení na ni čekalo 80 růží a řada gratulantů včetně dcery Simony Stašové.

Na oslavu životního jubilea si herečka pozvala do pražského Michnova paláce na 6. května 350 hostů. Vy jí můžete udělat radost už dnes společnou fotografií nebo videem!

djaba ( 8. května 2011 21:50 )

Nic proti ní , ale všude je přebohdalováno , přemenšíkováno přejanžurováno . Tím chci říci , že máme mnoho dalších vynikajících herců , kteří bohužel neměli štěstí a nebyli tolik obsazováni .Je to škoda , jejich kvality bychom jistě také ocenili.

rozhledna ( 8. května 2011 05:26 )

z celeho srdce vsechno nejlepsi a hodne zdravi. Vzdy jsi nas obohatila smichem a tvuj velkym umeleckym dojmem ktery v nasich srdci na vzdy zustane. A proto na Tebe 3 x na zdravi a zustan tak jak jsi a rozdavej nam dale smich nach tvari! vrely dik!

cvalda ( 4. května 2011 11:16 )

nejlepší snímky jsou její akty na balkoně.

capitan_jorge ( 3. května 2011 21:54 )

Na veřejnosti se dělá milounkou, jinak to je jinak. Nemám ji rád. Uznávám však, že naši kulturu obohatila. Nejskvěleji zahrála Fany. To její záduchové mečení vyniklo u Křemílka a Vochomůrky.

jozzinek ( 3. května 2011 16:32 )

Proč by se nesmála...? Všechny průsery ve zdraví přežila... někdy byla hodně lakomá, že by si nechala pro korunu vrtat koleno, ale to není ta její největší nemoc. Na tu stejnou nemoc zemřel i herec Brodský... až to na něj dolehlo...

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa