Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C

Dyk a Vilhelmová: Rande za bílého dne na Hradě!

Autor: kk, šim - 
13. března 2011
21:35

Vdaná herečka Tatiana Vilhelmová (32) a zpěvák Vojta Dyk (25) se po provalení jejich románku zřejmě rozhodli, že se nebudou víc skrývat. Zamilovaný pár si to v sobotu odpoledne namířil rovnou na Pražský hrad.

Vůbec jim přitom nepřekáželo, že na romantické procházce nejsou sami a společnost na Hradě dvojici dělalo spoustu turistů. Samotná čtenářka, která Blesku zaslala fotografie, byla překvapená, že Tatiana s Vojtou svou lásku netajili. Prý se drželi i za ruce!

Ke vztahu se přitom ani jeden z nich otevřeně nevyjádřil. Tatiana ho nepotvrdila, ale ani nechtěla dementovat. Zpěvák zatím, zřejmě s ohledem na vdanou herečku, mlčí. Jedno je však jisté, rozhodně nejsou si lhostejní!

Vilhelmová se s Dykem sblížila při zkoušení divadelní hry Bláznivý Petříček už loni na podzim. Že jejich pracovní vztah přerostl v něco víc, oba ukázali na večírku po vyhlašování Českých lvů. Táňa tam dorazila bez manžela. Když se pak odtrhla od své kamarádky Ani Geislerové a jejího muže, zamířila s Dykem do klubu Lucerna Music Bar, kde protančili noc.

Podruhé je fotografové načapali o pár dnů později před klubem La Fabrica, kde se jejich osudové divadelní představení hraje. Přestože divadlo skončilo kolem desáté, oba klub opouštěli až dlouho dlouho po půlnoci.

cocococo ( 16. března 2011 02:45 )

a drzeli se taky za ruce!!!!To me poser,to jsou zurnalisti.Uplnej hnuj lidskej.

roni25 ( 14. března 2011 15:00 )

Koukám, že se Táňa stihla během romantické procházky na hradě přezout i převléknout. Vždyť je to k smíchu! Na super.cz zaručené fotky a na blesku taky a náruživí fotografové, co se chtějí přiživit!!! Nebylo by lepší nechat je žít!!! Každý má nárok dělat si ve svém soukromí co chce!!!

e.44 ( 14. března 2011 13:11 )

Tak to ti pěkně děkuju, žiraf

krochta ( 14. března 2011 11:35 )

Lidi...pochopte jedno. Vilhemová potřebuje trochu asi vytrestat manžílka a proto se dohodla s Dykem ,že budou hrát další "divadelní hru" Všude se budou ukazovat a jak psala jedna co je fotila ..i za ruce se drželi...no tak to bude asi hned svatba že? nebude ...je to jen divadýlko. A vy všichni jste jim na to nalítli. Tím jsem se vás nechtěl nijak dotknout. Tak se mějte a máte alespoň očem přemýšlet.

zirafa ( 14. března 2011 11:09 )

a já tě, e.44 podezírala, že se ti už ve 22 hod. pletla písmenka na klávesnici!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa