Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Štolpa se zpil do němoty: Ustlal si v baru!

Fotografie
 (Autor: internal)
Autor: Eva Tušková, gamk - 
7. února 2011
12:08

Namol opilý! Jedno pivo za druhým a večer už se herec Roman Štolpa (46) neudržel ani na nohou. Blesk přistihl herce ve Sport baru na pražské Zbraslavi, kde svůj pravidelný pijácký den zahájil už v pravé poledne a v šest hodin večer měl tolik naloženo, že si ustlal v rohu hospody.

Už v pátek Blesk informoval, že Štopla začal pít. A ve stejném baru, kde ho ve čtvrtek fotoreportéři přistihli, do sebe hned další den na střídačku klopil pivo a panáky s vodkou.

„Někdy v poledne jsem si Romana Štolpy všiml, to začal s pivem a večer si k půllitru dopřával ještě vodku. Pak se tam složil na podlaze,“ řekl Blesku očitý svědek s tím, že herec navštěvuje restauraci denně.

Jak je vidět, Roman Štolpa má opět problém! Je to téměř rok, co se herec vrátil z psychiatrické léčebny v Kroměříži, kde se během tříměsíční odvykací kúry těžce zbavoval své závislosti. Nyní nemůže být pochyb, že démonu alkoholu, který ho už několikrát srazil na společenské dno, propadl znova. Blesk se snažil zkontaktovat Romana Štolpu, ale celý včerejší den měl vypnutý mobilní telefon.

pgga ( 10. února 2011 00:35 )

Presne tak!!! Nechutne na to nejvic je ze to je "tip od vas"..to znamena pokud se nemylim od nekoho kdo ho jedine poznal a rekl si..ok..poslu do Blesku(asi je za to nejaky honorar) Take preji aby nad alkoholem Pan Stolpa zvitezil!

solochov ( 9. února 2011 22:48 )

Nevím o co těm slídilům s fotoaparáty jde! Každý má někdy nějakou svoji slabou chvilku, akorát že nejsme všichni tak vidět, jaké známé osobnosti. Kolik politiků a významných lidí se dokázalo zřídit...všichni jsme jen lidi. Myslím, že pan Štolpa není špatný člověk.. Jako herec se mi líbil i v divadle a držím palce, aby nad alkoholem zvítězil definitivně. Jedno nebo dvě klopýtnutí snad ještě nemusejí znamenat konec světa.

31956 ( 7. února 2011 18:31 )

Internetová každodenní dorota bleje a bleje z kurníku

inkvizitor ( 7. února 2011 14:50 )

pletl krásné košíky

taky1chytra ( 7. února 2011 14:43 )

do výchovy nesvěřuj

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa