Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Nikol Štíbrová: Předvedla se nahoře bez!

Autor: oj - 
26. října 2010
22:30

Krásnou herečku Nikol Štíbrovou (24), známou ze seriálu Pojišťovna štěstí, zachytil pohotový čtenář Blesk.cz na dovolené na Sardinii. Nikol o sobě tvrdí, že je stydlivá slečna. U moře ale naštěstí všechny zábrany padají. Díky tomu se mladá herečka na exkluzivních fotografiích odhalila víc než pro pánský magazín!

Stydlivá Nikol o sobě tvrdí, že nahá chodí jen do sauny. Když ale někdo přijde, hned na sebe prý hodí ručník, aby dotyčný nic neviděl. Na sluncem zalité pláži ale na veškerý stud zapomene.

Na konci prázdnin v rámci programu Erasmus odcestovala do Itálie. Studuje tam mezinárodní obchod a  moře má tedy na dosah ruky. Mohlo by se tedy zdát, že se mají Italové na co těšit. Budou ale asi o tuto krásu ochuzeni. Herečka tam plánuje zůstat pouze půl roku, tedy přes zimu. Pokud není Nikol hodně otužilá, nebo se jí tam nezalíbí a nezůstane až do léta, Italové ostrouhají.

Podle čtenáře Blesk.cz byla fotografie pořízena minulý rok v červenci na dovolené na Sardinii, kde byla mladá herečka s kamarádkami. Nikol Blesk.cz nepotvrdila kdy a kde byla fotografie přesně pořízená. Na konci prázdnin odcestovala do Itálie a plánuje tam zůstat půl roku. Telefon nebrala, ani na SMS zprávy nereagovala.

brutfana ( 2. listopadu 2010 16:53 )

Tentokrát při tom ovšem byla bez podprsenky.

klot ( 27. října 2010 14:51 )

Nechápu, co je na tom. Vždyt polonahých lidí jsou u moře spousty a kolikrát nevypadají tak dobře jak Nikol

rukka ( 27. října 2010 09:47 )

mezi studenty důverně zvaný Orgasmus. Kdepak studium, o to při něm prej opravdu nejde, ani snad se toto "studium" nedá nikde započíst. Ale jde o to sbližování a průniky kultůr. Ha ha

Lucio1 ( 27. října 2010 05:40 )

je to pěkná,ale je dost trapné někoho šmírovat.V práci potkám spoustu známých osobností,ale nenapadlo by mě je fotit bez jejich vědomí.l

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa