Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Čtenáři Blesk.cz: Na dovolené s Willem Smithem

Petra a René z Havířova potkali na dovolené na Havaji herce Willa Smitha
Petra a René z Havířova potkali na dovolené na Havaji herce Willa Smitha  (Autor: Archiv Reného Petronce)
Autor: šim - 
14. září 2010
18:42

Dovolená na Havaji je pro našince sama o sobě pohádkovou záležitostí. Partneři Petra a René z Havířova ji navíc měli zpestřenou setkáním s hollywoodským hercem Willem Smithem (44, Muži v černém), se kterým zašli dokonce na skleničku. Do redakce nám jako důkaz poslali vydařenou fotografii.

Jak nám čtenáři Blesk.cz napsali, nevšední setkání se uskutečnilo na pláži Anahola v severovýchodní části ostrova Kauai. „Will Smith tam byl s celou rodinou. Potěšilo nás, že neodmítl ani pozvání na drink a věnoval nám 15 minut svého času,“ napsal nám do redakce René Petronec.

„Velmi nás překvapil svou vstřícností a přirozeným chováním. Byl rád, že potkal někoho z takové dálky. Více otázek vlastně kladl on nám, než my jemu,“ popsal setkání René a dodal, že Will ve skutečnosti vypadal úplně přesně, jak ho známe z televize.

Potkali jste na svých domácích či zahraničních cestách také nějakou celebritu a máte s ní fotografii? Neváhejte a pošlete je do redakce Blesk.cz na adresu tip@blesk.cz.

tsekce1 ( 14. září 2010 22:38 )

Ano, musím souhlasit Kauaii je nádherný ostrov, ráj na zemi a moc přéjemní lidé, kde vládne jen pohoda. Prostě HANG LOOSE A drink s Willem Smithem? Fakt dobrý. Nedovedu si představit, že by se někdo z těch našich "rádoby" celebrit choval takhle normálně

andrae ( 14. září 2010 21:57 )

Na Kaui je nadherne, vsem moc doporucuju. A neni to ani tak drahe, jak se snazi kazdemu namluvit. Proste nejezdime rocne na 2 dovolene (zimni vynechavame, lyzovat nas nebavi) a pak je na dovolena na Hawaii pro kazdeho.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa