Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Zac Efron: Balí holky na nemyté vlasy!

Zac Efron
Zac Efron  (Autor: AFP)
Autor: Famous, jos - 
27. července 2009
07:44

Zac Efron nedokáže pochopit, proč po něm všichni tak šílí. Výčet jeho tipů na zkrášlování zahrnuje jediný bod. Hvězda Muzikálu ze střední si jen zřídka myje hlavu a ráno si prohrábne mastnou hřívu vlhkými prsty.

„Někdo mi řekl, že se kluci snaží kopírovat mé účesy, ale abych byl upřímný, tento účes vzešel vlastně z lenosti. Vzbudím se a jdu. To je vše. Nedávám si do nich nic. Když chcete, aby vaše vlasy vypadaly opravdu dobře, nemyjte si je. To je můj tajný tip,“ prozradil Zac s tím, že žádné gely, vosky ani pasty na vlasy nepotřebuje.

Jenže nepoužívá ani žádné další kosmetické přípravky a většinou si vystačí s vodou a sprchovým gelem. „V běžný den jsem hotový většinou během pár minut, vyskočím ze sprchy a jdu. Nejsem nijak přirozeně šlechtěný týpek. Rád vypadám dobře, ale nejsem tím nijak posedlý,“ dodal herec pro magazín TOTP.

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

paila ( 28. července 2009 10:52 )

proč na něj letí??? Asi proto, že je to normální kluk, který se sprchuje sprchovým gelem a používá šampon. Pokud má kvalitní vlasy, tak není protřeba používat kila nejrůznějších gelů, atd.

amstrdam ( 27. července 2009 08:46 )

mastný vlasy sou fakt sexy,fůj.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa