Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Šílené nenávistné VIDEO norského vraha, Blesk.cz má celou verzi!

Video se připravuje ...
Autor: jos - 
24. července 2011
16:43

VIDEO: Norský fanatik Anders Behring Breivik (32) se přiznal k masakru na ostrově Utoya i k bombovému útoku v Oslu. Má tak na svědomí 93 nevinných obětí. Blesk.cz získal celou verzi jeho nenávistného videa, ve kterém vyzývá k vraždění muslimů. Od obsahu videa, které přinášíme v nesestříhané verzi, se redakce Blesk.cz distancuje!

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

gogo ( 26. července 2011 22:20 )

Zpohodlnělá a blahobytem degenerovaná západní Evropa si pozvala na "špinavější práci" lidi ze třetího světa. A oni přišli, sloužili a asimilovali. A jejich počet se zvyšoval. Nejen v Anglii, Německu či ve Francii… A nyní západní Evropa dostává strach. Strach z přistěhovalců… Stejně tak ho měl tento atentátník… Takže : Kam kráčíš Evropo ?

wojtylak ( 26. července 2011 15:46 )

islám nás spolkne o to není pochyb čeká nás pomalá pacifistická smrt plná frází o lidských právech a humanitě.

aleseklondon ( 26. července 2011 12:51 )

jak rekl jeden z muslimskych vudcu my si evropu nopodrobime silou ale lidmi za padesat let evropa bude k nepoznani .... ziju v anglii nekolik let stretavam se s mnoha islamisty nizsi tridy a je to jedna pakaz ... bud se podrobis a veris nebo jsi nepritel a zaslouzis smrt ...tohle islam kaze a jde to videt na kazdem kroku ...

Uživatel_97961 ( 26. července 2011 10:33 )

S "islámem" je to pravda..? Koli z vás zná nějakého muslima..kolik zvás čerpá informace i z jiných zdrojů než blesk a jiná periodika?? Moc vás asi není že? Ale jasno máte! Uvědomte si, že tzv. "islamizace" evropy začala být problémem až poté co se amerika a civilizovaná evropa začala navážet do těchto zemí, jejich kultury a ve snaze "osvobodit je" se pomalu blížit ke zdrojům ropy a dalších zdrojů. Veřte mi, že drtivá většina muslimů co žijí v evropě opravdu nezajímá v co věříme nebo nevěříme my..., Je jim to celkem buřt.

dobrotka ( 26. července 2011 02:02 )

Zkus premyslet. Kdyby postrilel muslimy, tak by niceho nedosahl. Postrilel sympatizanty te vladnouci strany, ktera obhajuje priliv muslimskeho naroda do Norska a obhajuje multikulturni ziti. Chtel zmenit politicke smysleni o pristehovalcich. Chtel upozornit, ze priliv muslimskeho obyvatelstva do Evropy je nebezpecny. Pravda - upozornil na to, ale straslivym zpusobem.

Zobrazit celou diskusi