Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Rvačku po narozeninové party ukončilo BMW. Najelo do lidí před hotelem v Londýně

Autor: tva - 
14. července 2019
16:30

Londýn zažil další neklidnou noc, během které hrálo hlavní roli násilí. Auto před hotelem ve čtvrti Battersea srazilo skupinu sedmi lidí. Jeden z nich má následkem útoku zlomenou nohu. Po řidiči vozidla policie pátrá. Informuje o tom britský zpravodajský web The Mirror.

Skupina zhruba 40 lidí se účastnila narozeninové oslavy v hotelu Rafayel ve čtvrti Battersea. Během večírku se však v konferenční místnosti strhla rvačka, které se účastnila asi polovina z nich. Potyčka pokračovala až do jejich odchodu před budovu hotelu, kde ji ukončil vůz BMW X1 s pohonem všech kol.

Auto srazilo skupinu sedmi lidí a poté narazilo do dřevěného plotu. Jedna osoba skončila v nemocnici se zlomeninou nohy, zbytek si odnesl drobnější zranění.

Okolnosti události policie nadále vyšetřuje

Řidič vozidla prozatím nebyl dopaden. Co přesně stálo za sporem skupiny lidí a zda konflikt souvisel s následným útokem vedeným vozidlem je momentálně předmětem vyšetřování policie.

Čtyři osoby byly zadrženy s podezřením na výtržnictví. Podle úřadů událost neměla rysy teroristického činu, i nadále však nemá všechny potřebné informace a shání svědky incidentu.

Taurus70 ( 15. července 2019 06:47 )

Toto lide byli Indic­keho,­Afgan­skeho nebo Pakistanskeho puvodu? Urcite rodily Londynane😂😂😂😂

krtek. ( 14. července 2019 17:55 )

pokud to auto mělo na boku nápis VB pak je vše v nejlepším pořádku

Zobrazit celou diskusi