Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Konspirátor a věčný kandidát LaRouche (†96) zemřel. Vinil britskou královnu z prodeje drog

Autor: ČTK, for - 
14. února 2019
07:11

Kontroverzní americký politik a ekonom Lyndon LaRouche, který několikrát neúspěšně kandidoval na úřad prezidenta, zemřel. Během života byl odsouzen za daňový únik, podvody a jeho jméno je spojeno s nespočtem teorií spiknutí. Skonal ve věku 96 let. Oznámila to jeho politická organizace LaRouchePAC. Místo ani příčinu smrti nezveřejnila.

LaRouche se v letech 1976 až 2004 ucházel osmkrát o křeslo prezidenta USA, jednou dokonce i z vězení, nikdy ale nezískal víc než 80.000 hlasů, napsal list Wahington Post. Bývalí stoupenci jeho organizaci označili za kultovní podnik, který vyžadoval poslušnost a kde na sebe měli donášet i manželé.

LaRoucheova rétorika byla plná temných vizí spiknutí, celosvětové ekonomické apokalypsy a náboženských konfliktů. Řekl, že útoky 11. září 2001 byly pokusem o převrat americkou armádou, nikoliv práce al-Káidy.

Z rozšíření AIDS obviňoval Mezinárodní měnový fond a královna Alžběta II. podle něho byla součástí mezinárodního obchodu s drogami. Bývalého viceprezidenta Waltera Mondaleho a bývalého státního tajemníka Henryho Kissingera označoval za komunistické špiony a bývalý personální šéf Bílého domu Donald Regan se podle něho dopustil praní špinavých peněz.

V roce 1989, kdy mu bylo 66 let, byl odsouzen za získání půjček v hodnotě přes 30 milionů dolarů (684,6 milionu Kč) od svých stoupenců, které neměl v úmyslu uhradit. Odsouzen byl také za daňové úniky, píše agentura Reuters.

janhu ( 14. února 2019 13:23 )

už lidem přestaněte lhát důkazy hovoří jasně Řekl, že útoky 11. září 2001 byly pokusem o převrat americkou armádou, nikoliv práce al-Káidy. jaká teorie spiknutí?je prokázáno ,že demolici budovy WTC7 100 metrů od dvojiček do které nic nenarazilo a byla zničena řízenou demolicí nemohl podminovat nikdo jiný než fašistická diktatura USA teroristický útok 11. září 2001 s největší pravděpodobností spáchala vláda USA ,protože nikdo jiný by nemohl připravit řízenou demolici třetího mrakodrapu WTC 7 do kterého nic nenarazilo tady není o čem diskutovat řízená demolice třetího věžáku WTC 7 byla předem připravena Několik záběrů pádu ocelového 47-patrového mrakodrapu WTC 7, do kterého nenarazilo žádné letadlo, stál cca. 150m od dvojčat, měl minimální poškození a jen v několika kancelářích byly malé požáry, ale i přesto se mrakodrap WTC 7 zřítil během 6,5s (rychlostí volného pádu), cestou největšího odporu, do svého půdorysu a s odchylkami skoro v centimetrech. 11.září 2001 se poprvé kvůli malým požárům (dvojčata byla stavěna na nárazy několika letadel) zřítily 3 ocelové mrakodrapy během jediného dne. https://www.youtube.com/watch?v=nY5JH8OMIx8 5000 architektů říká jasně WTC 7 byla řízená demolice Budova WTC 7 (do které nic nenarazilo) byla 11. září podle zjištění University of Alaska Fairbank zničena řízenou demolicí http://ac24.cz/zpravy-ze-sveta/11050-budova-wtc-11zari-rizena-demolice a nikdo jiný nemohl tuto demolici provést než vláda USA ,takže vláda USA spáchala teroristické útoky 11.září 2001 a poté vojensky napadla nevinné státy ...USA = světový terorista NO1 , válečný zločinec NO1, hitlerův nástupce , USA je zločinecký režim ,teroristů který vojensky obsadil i evropské státy a má tu své okupační základny 11. Září - Nový Pearl Harbor - 1. část https://www.youtube.com/watch?v=dsGvNbs03yM BBC věděla o kolapsu budovy WTC 7 při 9/11 předem Brit vyhrál žalobu proti BBC kvůli tutlání 9/11 http://www.novarepublik

Zobrazit celou diskusi