Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Exministr selhal jako muž. Před rande s milenkou nezvládl vyměnit píchlou gumu

Autor: Darina Jíchová - 
4. února 2019
11:00

Romantický večer zkazila prázdná pneumatika britskému exministrovi zahraničí Borisovi Johnsonovi (55) a jeho milence Carrie Symondsové (30). Právě jejich aféra zřejmě vedla k politikovu rozvodu. Johnsonovi se pneumatiku nepodařilo vyměnit, po několika pokusech to vzdal a zavolal si na pomoc asistenční službu AA, informoval deník Daily Mail.

Johnson a Symondsoná vyrazili z jejího bytu, kde spolu žijí, mířili zřejmě na rande do centra. Po pár metrech ale musel politik zastavit svůj vůz Toyota Previa. Johnson podle svědků zaparkoval u kraje cesty, vystoupil a pokusil se píchlou pneumatiku vyměnit. Zkoušel to 10 minut, pak to ale vzdal a zavolal asistenční službu.

Britský exministr zahraničí Boris Johnson nezvládl vyměnit prázdnou pneumatiku. Zklamal svou přítelkyni Carrie Symondsovou, ta si musela na rande hodinu počkat. Britský exministr zahraničí Boris Johnson nezvládl vyměnit prázdnou pneumatiku. Zklamal svou přítelkyni Carrie Symondsovou, ta si musela na rande hodinu počkat. | Profimedia.cz

Frustrovaný politik a volání o pomoc

„Vyrazili z jejího bytu, ale ujeli jen pár metrů a dostali se do problémů. Řídil Boris, otočil auto a vrátil se zpátky k bytu a zaparkoval,“ sdělil reportérům deníku Mirror jeden ze svědků.

„Byl dost frustrovaný, držel si hlavu v rukou, dost se ušpinil. Sám to zkoušel asi deset minut. Obcházel auto a hledal, kde je problém. Pak se pokoušel píchlou gumu vyměnit sám, lehnul si kvůli tomu do louže. Nakonec to vzdal a zavolal AA. Za hodinku bylo hotovo a Boris s Carrie odjeli,“ popsal situaci svěděk. Dodal, že se Johnson snažil celou dobu asistovat zaměstnancům AA, kteří zřejmě zamazaného politika nepoznali.

Johnson se kvůli blondýně rozvádí a hubne

Johnson a Symondsová tvoří pár od loňského září, kdy exministr a jeho druhá žena Marina Wheelerová (54) oznámili rozpad manželství. Důvodem byla právě Johnsonova nevěra, následně začalo rozvodové řízení, které ještě nebylo ukončeno. Oba opustili rodinný dům, ve kterém po dobu manželství žili, ten je od konce ledna na prodej.

Symondsová dříve působila jako komunikační šéfka Konzervativní strany, během skandálu kolem Johnsonova rozvodu se stáhla do ústraní. Vztah s politikem je ale oficiální, společně přivítali nový rok. Johnson ji vzal do oblíbené řecké vily, která patří jeho otci. Známí páru sdělili novinářům, že Johnson kvůli Symondsové hubne.

Slunacek ( 4. února 2019 13:28 )

No, to je svatá pravda. A když je ta zlatokopka učitelka, tak je to obzvlášť výživné. Vlastní zkušenost

Zobrazit celou diskusi